Rezultate te kerkimit per termin: +Pensionet

Total: 8206
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.923Z

Pensionet, si llogaritet rritja

Menjehere pas marrjes se vendimit per rritjen me 10 dhe 15 per qind te te gjitha kategorive te pensioneve, ka filluar puna per llogaritjen e shteses se re per cdo pension. Keshtu, Instituti i Sigurimeve Shoqerore po pergatit urdhrin, i cili do te shperndahet ne te gjitha drejtorite rajonale, qe te v

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:18.931Z

Pensionet, llogaritja e perfitimeve

01/07/2010 Llogaritja e re për çdo kategori përfituesish, duke përfshirë edhe ish-ushtarakët Pensionet e ulëta rritje në masën 610 lekë në muaj. Pensionet maksimale 820 lekë Duke filluar nga dita e sotme rreth 540 mijë pensionistë në të gjithë vendin do të përfitojnë nga vendim

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.080Z

Pensionet, Koldashi: Pensionet e qytetit rritje 46%, të fshatit 100%

Pensionistët shqiptarë që kanë nisur të tërheqin pensionet nga data 1 maj, kanë tërhequr dhe vlerën e kompensimit që iu takon, si dhe përqindjen e rritjes që u është bërë nga fillimi i këtij muaji. Krahasuar me vitin 2005, pensionet minimale në qytete janë rritur 46 për qind, nd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:04.976Z

Rriten me 15% pensionet në fshat

01/06/2005  Qeveria vendosi t'i shtojë 8% pensionet në zonat e qytetit, vendimi nis nga 1 qershori Prej vendimit, 585 mijë persona do të përfitojnë 2 miliardë lekë Qeveria ka vendosur dke rritjen e pensioneve në qytet me 8 për qind dhe pensioneve në fshat me 15 për qind. Nga ky

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:46.054Z

Ikin pensionet e minoritarëve

Qeveria greke synon të realizojë shkurtime të reja në lidhje me pensionet e minoritarëve të Shqipërisë. Ministri grek i Punës, Janis Vroutsis, bëri të ditur se do të shkurtohen pensione të Entit Bujqësor të Sigurimeve Shoqërore, nga i cili përfitojnë të punësuarit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.401Z

Garda, shtyhen pensionet suplementare

Deputetet debatuan gjate dje mbi ndryshimet e ligjit te Gardes, per pensionet e tyre suplementare. Sherri u be vetem per nenin 22 dhe ate 27, qe percaktonte se ku duhet te bazohet pensioni i efektivave te Gardes, ne pagen referuese apo ate minimale. Deputetet e djathte, kerkonin qe pensionet supleme

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.924Z

Rriten pensionet suplementare për policët dhe ushtarakët

Qeveria shqiptare ka vendosur dje rritjen e pensioneve të parakohshme për vjetërsi shërbimi, pensionet suplementare të pleqërisë, pensionet suplementare të invaliditetit, pensionet suplementare të invaliditetit të ushtarakëve, që, për shkak të detyrës, bëhen të paaftë plotësisht,

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama