Rezultate te kerkimit per termin: +Postare

Total: 2298
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.378Z

Deputetët harrojnë kutitë postare

Deputetët e Kuvendit të Shqipërisë harrojnë të hapin kutitë e tyre postare, ku u mbërrijnë letrat nga populli që i ka zgjedhur. Në katin e parë të Kryesisë së Kuvendit të Shqipërisë, në një korridor, ndodhen kutitë postare të të gjithë deputetëve shqiptarë. Shumica e tyre j

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:23.548Z

Pulla postare me bukuritë e Kosovës

PRISHTINE-Filiali i Postës së Kosovës do të fusë në qarkullim zyrtar emisionin e ri të pullave postare me temë “Parqet nacionale të Kosovës”. Nëpërmes katër pullave postare, sa përmban ky emision, prezantohen pamje piktoreske nga katër parqet nacionale të Kosovës: Malet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:27.240Z

100 VJET PULLË POSTARE E SHQIPËRISË

Bajram PeciFilatelia Bajram Peçi 5 maji i vitit 1913 njihet si dita e lindjes së pullës postare të vendit tonë dhe meqenëse ajo pa mëdyshje përbën, krahas monedhës e kartëmonedhës, një simbol kombëtar të identitetit, dita e saj përkujtohet, historia dhe vlerat i përmenden e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:14.206Z

Kristale dhe minerale në pulla postare

Posta e Kosovës ka emetuar dy pulla të reja postare në pamjen e të cilave pasqyrohen kristale dhe minerale të Republikës së Kosovës. Kosova është e shumë e pasur me minerale dhe kristale të ndryshme. Kristalet dhe mineralet e minierës "Trepça" joshin që në shikim të parë me një b

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:25.019Z

Gjakova në pulla postare

Filatelia e Postës së Kosovës ka vënë të premten në qarkullim emisionin e pullave postare "Qytetet e Kosovës - Gjakova", ku përmes pamjeve të dy pullave postare sjell bukuritë e këtij qyteti të Republikës së Kosovës. Emërtimi i qytetitdaton që nga shekulli XV, ndërsa lulëzimi i v

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.597Z

“Aplikimi vetëm në zyrat postare sipas minibashkive”

 Dje aplikimin për kartën 200 lekë kanë mundur ta bëjnë pak persona. Kanë përfituar vetëm ata që rastësisht kanë shkuar një zyrën postare, që i përkon njësisë bashkiake që i mbulon. Kjo procedurë do të ndiqet edhe në ditët në vijim, ndërkohë që janë  më shumë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:41.444Z

Posta hap zyrë postare në Pallatin e Drejtësisë

Posta e Kosovës ka hapur të premten një zyrë postare në Pallatin e Drejtësisë në Prishtinë, pas marrëveshjes së nënshkruar me Këshillin Gjyqësor të Kosovës. Që nga sot qytetarët mund t'i paguajnë të gjitha taksat gjyqësore në këtë zyre postare, me një provizion shumë të u

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama