Rezultate te kerkimit per termin: +Prirjet

Total: 1401
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:10.409Z

PRIRJET VETËSHËRBYESE

...ato që njohim përgjysmë (!) Një pjese të mirë lexuesish, po t’u përmendësh “vetëshërbimin” si prirje, si vetëpëlqim, si përshtatshmëri, me siguri që kanë për të mbledhur buzët, do t’u vijë keq. Me fjalë të tjera njerëzit në përgjithësi nuk e duan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:41.401Z

Një vit pasi deklaroi prirjet lesbike, martohet aktorja

Transmetuar më 24.04.2014 - 14:43 Pasi doli hapur për prirjet e saj seksuale vetëm një vit më parë gjatë ceremonisë së Golden Globe, aktorja Jodie Foster duket se ndihet më e lirë. Për 20 vite me radhë ajo ka qenÃ

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.750Z

Tuna: Jam ndarë, publiku i di prirjet e mia

SHKRUAN: Ilda Lumani 06-06-2011 10:07Nuk ka asnjë pikë dyshimi, që Altuna Sejdiu, e njohur në muzikë si Tuna, është një nga këngëtaret më seksi të skenës. Ajo gjithmonë ka rënë në sy, si në këngët e saj, performancat ‘live’ dhe fotografitë që bën për look-un e veçantë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:39.253Z

Gratë e burgosura shprehin prirjet e tyre

Të paktën për një ditë, jetët e kyçura të grave në burgun 325 kanë marrë të tjera ngjyra jete. Jo thjesht një ndëshkim për atë që kanë bërë por edhe një mundësi që të shprehin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:18.131Z

Prirjet e gjelbërta: Burime alternative të energjisë

Me ngritjen e nivelit të gazit karbonik në atmosferë në nivele shqetësuese, vendet kanë intensifikuar përpjekjet për sigurimin e energjisë nga burime të ndryshme nga ato tradicionale. Në serinë e përjavëshme "prirjet e gjelbërta”, kolegia Isabela Çoçoli n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:19.107Z

Prirjet e gjelbërta: Kujdesi për burimet natyrore

Mjedisi është bërë një nga përparësitë kryesore në politikën ambientaliste nëpër botë. Qeveritë, grupet e mbrojtjes së mjedisit, madje dhe vetë qytetarët kanë marrë nisma nga më të ndryshmet për të mbrojtur burimet natyrore të vendeve të tyre apo edhe të vendeve të tjera.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:17.420Z

Prirjet e gjelbërta: Nafta dhe burimet alternative të energjisë

Me ngritjen e çmimeve të naftës dhe intensifikimin e debatit për eliminimin e gazit karbonik në atmosferë, vendet e ndryshme janë duke marrë masa për trajtimin e këtij problemi, nga përdorimi i karburanteve alternative tek ndryshimi i teknologjisë dhe konstruksioni i makinave. 

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama