Rezultate te kerkimit per termin: +Privatizimi

Total: 4498
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.156Z

Nisi privatizimi i Trepçës

Gjykata Supreme e Kosovës, pas një kohe të gjatë në moratorium, i ka dhënë izën Agjencisë Kosovare të Privatizimit për shitjen e ngadalshme të gjigantit metalurgjik Trepça. Privatizimi do të fillojë me shtatë ndërmarrje të saj, duke kaluar më vonë në qendër të Stantërgut. Me

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:53.900Z

Legalizim me bono privatizimi

Vetem dy jave perpara zgjedhjeve kryeministri Sali Berisha jep nje tjeter premtim per banoret e zonave informale, kete radhe nga tryeza e qeverise. Ai ka urdheruar ministrin e Financave per te hartuar nje vendim sipas te cilit te gjithe atyre qe kane bere ndertime pa leje duke zene mbi 30

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:47.254Z

Pikëpyetjet e një privatizimi

Privatizimi i Albpetrolit nuk është thjesht shitje e një kompanie shtetërore, por edhe një hap qe mbart efekte politike mes Shqipërisë dhe shtetit qe do te përfaqësoje firma fituese e tenderit. Ekspertet e energjisë janë te mendimit se për shkak se ky privatizim konsideroh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.939Z

Privatizimi, shkurtohen 1700 punonjës

• Punonjësit e “Armo” në Tiranë dhe “Albpetrol”, në Patos që do të dalin të papunë si pasojë e ristrukturimit të këtyre dy kompanive, do të përfitojnë pagën bruto për një periudhë një vjeçare.Në mbledhjen e djeshme të qeverisë u miratua vendimi, i cili përc

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:16.085Z

Shtyhet privatizimi

Shitja e PTK’së ka mundësi që nuk do të ndodh sivjet, siç ishte paralajmëruar nga Qeveria. Burime të Express tregojnë se shtyrja mund të ndodh për shkak se do të ndërrohet Këshilltari i Transaksionit. Tek në shtator, përzgjidhet Këshilltari tjetër. Ministri Besim Beqaj, s’

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:01.076Z

Kërkesa për shlyerjen me bono privatizimi

12/03/2010 Hapat për shlyerjen e pagesës për pronësinë e objektet informate në proces legalizimi Masa e rimbursimit të pagesës sipas vendndodhjes së objektit që do të legalizohet Hapen procedurat e përdorimit të bonove të privatizimit si element pagese të objekteve informale që ja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:19.425Z

Berisha: Privatizimi i Albpetrol lufton korrupsionin

Share Menjëherë pas seancës në Kuvend, ku u shkelën të gjitha rregullat dhe ku kryeministri Berisha u kujtoi opozitarëve 21 janarin, ai ka mbledhur qeverinë. Ndërsa ka folur për një sërë çështjesh, Berisha është ndeluar tek privatizimet, veçanërisht privati

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama