Rezultate te kerkimit per termin: +Procedura

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:58.097Z

Procedura burokratike

Për të marrë lejen e importit, kompanitë kosovare duhet të presin dhjetë ditë për përfundimin e të gjitha procedurave të nevojshme. Ekspertët thonë se Qeveria në planin e zhvillimit ekonomik, duhet të parashohë reforma në këtë drejtim. Nga Albulena Maloku më 24 prill 2011 në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:20.341Z

Universitetet, Procedura për legalizim dokumenti

16/09/2009  Universiteti i Tiranës publikon kriteret e aplikimit për brenda dhe jashtë vendit Pranohen vetëm dokumentet e lëshuara nga 8 fakultetet e UT-së Zbardhet procedura e plotë e legalizimit të dokumenteve pranë Universitetit të Tiranës, jo vetëm kundrejt aplikimeve pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.525Z

Telashe me procedura

Një udhëzim administrativ që rregullon pajisjen me dokumente për mërgimtarët, po shkakton shumë telashe. Ata kanë ankesa në vonesat për marrjen e dokumenteve. Vërejtje të tilla ka edhe Ministria e Diasporës. Ministria e Jashtme është përpjekur t’i lehtësojë procedurat, por në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:14.651Z

Zbardhet procedura për vizat

Erald KapriZbardhet procedura e plotë për liberalizimin e vizave me qytetarët shqiptarë. Misioni i fundit i ekspertëve të Komisionit Europian do të vizitojë Tiranën në javën e parë të muajit korrik për të parë realizimin e 3 kushteve për Shqipërinë. Burime diplomatike bëjnë me d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.411Z

Pasaportat ndryshon procedura e aplikimit

Me urdhër të ministrit të Brendeshem ka ndryshuar prej dates 11 nëntor procedura e aplikimit për pashaportat biometrike. Sipas udhezimit te ri procedura e aplikimit nuk nis me ne zyrat e kompanis&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:39.103Z

"Procedura burokratike me kalimin e fondeve"

Ministri i Financave nuk i ka kursyer rezervat ndaj procedurave që ndjekin institucionet donatore në Shqipëri për projektet e huaja. Pasi bëri një ekspoze të situatës ekonomike në vend, ministri Bode nënvizoi rëndësisë që ka bashkëpunimi dhe koordinimi i projekteve me donatorët, fond

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:45.406Z

Pasasportat biometrike ndryshon procedura e aplikimit

Me urdhër të ministrit të Brendeshem ka ndryshuar prej dates 11 nëntor procedura e aplikimit për pashaportat biometrike. Sipas udhezimit te ri procedura e aplikimit nuk nis me ne zyrat e kompanis&e

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama