Rezultate te kerkimit per termin: +Prodhuesit

Total: 3681
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:15.266Z

Akcizat, deputetët kundër: Penalizohen prodhuesit

Ministri i Financave, Shkëlqim Cani, dje në prezantimin e Paketës Fiskale në Komisionin e Ekonomisë shpjegoi ndryshimet për akcizën e birrës. Me Paketën e re Fiskale rritet akciza e birrës për prodhimin vendës, ndërkohë shënohet ulje për akcizën e birrës së importit. Kreu i Finan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:52.772Z

CEFTA bllokon prodhuesit vendorë?

18-08-2013 / Evropa e Lirë Marrëveshja për Tregti të Lirë me vendet e Evropës Qendrore, e njohur me shkurtesën CEFTA, siç duket nuk po u ndihmon prodhuesve kosovarë për zgjerimin e tregut të tyre, por në një mënyrë, po sj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:50.643Z

Prodhuesit e qumeshtit takohen ne Bruksel

Prodhuesit e qumeshtit takohen sot ne Bruksel per te protestuar kunder renies drastike te cmimeve te vendosura nga industria e perpunimit te tij. Pas disa dite protestash ne vende te ndryshme europiane, ata kane arritur ta vene ne rend te dites problemin e tyre . Do te vazhdojme protestat kane bere

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:28.245Z

Prodhuesit e peshkut kerkojne ndihme

Prodhuesit e peshkut në Karaburun kërkojnë nga 'Ministria e Bujqësisë' mbështetje, lehtësira dhe pajisjen me leje eksporti që do t’u mundësonte eksplorimin e tregjeve të reja. Pasi kanë përmbushur nevojën e tregut vend

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:52.383Z

Prodhuesit e birrës kundër pullave të sigurisë

Prodhuesit e birrës kundërshtojnë vendimin e qeverisë, për vendosjen e pullave të sigurisë birrës vendase dhe të importit. Kodi i sigurisë do të aplikohet për kompanitë që prodhojnë më shumë se 500 mijë njësi në vit dhe do të shërbejë për një kontroll më të mirë nga shtet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:25.817Z

Prodhuesit: Mielli do të rritet

Prodhuesit e miellit hedhin poshtë akuzat për spekullim me cmimet. Ata thonë se nëse do të kishin ndjekur ecurinë e bursës, dhe kursin e këmbimit të dollarit me lekun, cmimi i miellit në tregun e brendshëm do ishte shumë më i lartë. “Në një muaj cmimi në bursë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:52.665Z

CEFTA bllokon prodhuesit vendorë?

Marrëveshja për Tregti të Lirë me vendet e Evropës Qendrore, e njohur me shkurtesën CEFTA, siç duket nuk po u ndihmon prodhuesve kosovarë për zgjerimin e tregut të tyre, por në një mënyrë, po sjell bllokada në eksport, p&eu

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama