Rezultate te kerkimit per termin: +Prokurimit +Publik

Total: 2185
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.503Z

KE kritika ligjit te prokurimit publik

Komisioni Evropian permes nje letre derguar Qeverise se Kosoves ka kritikuar permbajtjen e Ligjit te ri te prokurimit publik duke e cilesuar ate si nje hap ne drejtim te gabuar. Sipas mediave kosovare mekanizmi nga i cili Qeveria e Kosoves kishte kerkuar ndihme per hartimin e nje ligji

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:05.371Z

VENDIM PËR DHËNIEN NË PËRDORIM KOMISIONIT TË PROKURIMIT PUBLIK TË DISA MJEDISEVE, NË ADMINISTRIM TË AGJENCISË SË PROKURIMIT PUBLIK

V E N D I M P ë R DHëNIEN Në PëRDORIM KOMISIONIT Të PROKURIMIT PUBLIK Të DISA MJEDISEVE, Në ADMINISTRIM Të AGJENCISë Së PROKURIMIT PUBLIK Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 10 e 13, të ligjit nr.8743, datë 23.2.2001, “Për pronat e paluajtshme të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:10.517Z

Sparks Permiresim prokurimit publik

Zëvendëshefi i EULEX-it, Andy Sparks kërkon nga institucionet e Kosovës që të përmirësojnë sistemin e prokurimit publik, në mënyrë që të krjohet efikasitet në shfrytëzimin e fondeve publike. Në takimin e K

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:01.042Z

Ngrihet Komisioni i Prokurimit Publik

Tiranë, 10 mars, NOA Kryeministri Sali Berisha bëri të ditur sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave ngritjen e një komisioni të prokurimit publik, i cili do të merret me shqyrtimin e ankesave të prokurimeve publike. Kreu i qeverisë u shpreh se ngritja e një komisioni të ti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.597Z

Sequi: BE mbështet përmirësimin e prokurimit publik

Bashkimi Europian mbështet Shqipërinë në përmirësimin e Prokurimit Publik me një shumë prej 1 milion eurosh. Ambasadori Ettore Sequi shef i delegacionit të Bashkimit Evropian në Shqipëri deklaroi se përdorimi i parave publike në t&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:26.248Z

Kom. i Ekonomisë diskuton për ligjin e prokurimit publik

Drejtore e Agjencisë së Prokurimit Publik, Klodiana Cankja, tha se "duke qënë se legjislacioni aktual nuk rregullon prokurimet publike në sektorët e utiliteteve, ndërmarrja e kësaj nisme përbën një hap përpara drejt përafrimit të plotë të legjislacionit shqiptar me atë të BE-së".G

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.312Z

VENDIM PËR NJË SHTESË FONDI PËR KOMISIONIN E PROKURIMIT PUBLIK

V E N D I M PëR NJë SHTESë FONDI PëR KOMISIONIN E PROKURIMIT PUBLIK Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës, të neneve 5 e 45, të ligjit nr.9936, datë 26.6.2008, “Për menaxhimin e sistemit buxhetor në Republikën e Shqipërisë”, dhe të nenit 13, të

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama