Rezultate te kerkimit per termin: +Protokollit +Zbatues

Total: 7
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:14.826Z

VENDIM PËR MIRATIMIN E MARRËVESHJES DHE TË PROTOKOLLIT ZBATUES TË SAJ, NDËRMJET KËSHILLIT TË MINISTRAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE QEVERISË SË REPUBLIKËS SË ITALISË, NË FUSHËN E PUNËS  

V E N D I M     PËR   MIRATIMIN E MARRËVESHJES DHE TË PROTOKOLLIT ZBATUES TË SAJ, NDËRMJET KËSHILLIT TË MINISTRAVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE QEVERISË SË REPUBLIKËS SË ITALISË, NË FUSH

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:59.220Z

Gjashtë marrëveshjet e nënshkruara me Italinë

Ministri i Punës Anastas Duro dhe ambasadori italian, Saba D’Elia, nënshkruan marrëveshjen dypalëshe në fushën e punës si dhe të protokollit zbatues. Ministri i Financave, Ridvan Bode, nënshkroi me ambasadorin italian Saba D’Elia Marrëveshjen Kuadër Ministri i Punës Anastas Duro dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:59.162Z

Shqipëria dhe Italia nënshkruajnë 6 marrëveshje e akte bashkëpunimi

Qeveria shqiptare nënshkroi sot 6 marrëveshje e akte bashkëpunimi me qeverinë italiane, si dhe me disa kompani të rëndësishme italiane. Marrëveshjet u nënshkruan në prani të dy Kryeministrave Sali Berisha dhe Silvio Berluskoni, pas bisedimeve zyrtare mes dy delegacioneve. Ministri i Pun

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:59.476Z

Nënshkruhen 6 marrëveshje bashkëpunimi me vlerë 2 miliardë euro

Kriza botërore nuk ndal dot bumin e investimeve italiane, të cilat kanë zbuluar tek partneri i përtejadriatikut, alternativën e sigurtë për të shumëfishuar kapitalet e tyre Qeveria shqiptare nënshkroi dje 6 marrëveshje e akte bashkëpunimi me qeverinë italiane, si dhe me disa kompani t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:26.674Z

Nis plani zbatues për shoqëritë call center, propozohet një manover e re

Rregullimi i sistemit të punës në sektorin e shoqërive call center është një nga prioritet e ndërmarra nga qeveria italiane në miratimin e planit të bilancit për vitin 2017. Më datë 2 mars ka skaduar afati i komunikimit pranë Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik për të gjitha shoqëri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:05.839Z

Shqipëria dhe Italia nënshkruajnë 6 marrëveshje e akte bashkëpunimi  

Qeveria shqiptare nënshkroi sot 6 marrëveshje e akte bashkëpunimi me qeverinë italiane, si dhe me disa kompani të rëndësishme italiane. Marrëveshjet u nënshkruan në prani të dy Kryeministrave Sali Berisha dhe Silvio Berluskoni, pas bisedimeve zyrtare mes dy delegacioneve.    

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:59.153Z

"Shqiperia, superfuqi energjetike"

Kryeministri Berisha nuk e ka fshehur qellimin per ta kthyer Shqiperine ne superfuqi energjetike ne rajon. Gjate konferences se perbashket per shtyp me kryeministrin italian, Silvio Berluskoni, kreu i qeverise shqiptare ka riperseritur dhe njehere qendrimin se Shqiperia do te shnderrohet ne nje supe

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama