Rezultate te kerkimit per termin: +Puna

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:18.856Z

Pushohen nga puna

Kane dale ne proteste per te kundershtuar largimin nga puna.   80 punonjës të Ndërmarrjes Nr. 2 të Trajtimit të Studentëve, pretedojnë se vendimi për largimin nga puna ka prapavijë politike. Administratori i ndërmarrjejes Viron Bezhani, thot&eu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.068Z

Kur "injorohet" puna mendore

Sistemi i ri i taksimit për biznesin e vogël, për xhiro 2-8 milionë lekë në vit, me një tatim 10% mbi fitimin neto të tyre, ka çuar në rritjen e menjëhershme të detyrimeve tatimore që duhet të paguajë kontabilistët dhe shumë të tjerë si ai, që në thelb të aktivitetit të tyre k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:57.280Z

Edhe kjo puna e varrezave është si puna e dardhës

Greqia bën punën e vet dhe mbron interesat e veta. Dhe mirë bëjnë. Këta tanët le të marrin shembull sesi bëhet politikë. Dhe ta dimë të gjithë që, çdo dardhë, e ka bishtin pas. Edhe kjo puna e varrezave greke është si puna e dardhës. Sot varrezat, nesër Vorio-Epirin. Në

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:11.518Z

Proteste per largimin nga puna

Rreth 60 ish-punonjës të Uzinës së Demontimit të Armëve në Poliçan protestuan për largimin e tyre nga puna prej disa ditësh. Ata thonë se janë pushuar nga puna për t’u zëvendësuar me të rinj pa pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:41.409Z

Puna si përmasë njerëzore

Nga Kopi Kyçyku Qysh në krye duhet theksuar se jashtë punës nuk mund të ekzistojmë si njerëz. Ajo na përcakton dhe na përkufizon. Nga ky këndvështrim, puna është një kategori ontologjike. Sot nuk jemi në gjendje të flasim me siguri të plotë për procesin nëpër të cilin ekzistenc

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:25.288Z

Bulqize, bllokohet puna ne miniere

Bllokohet puna per minatoret e firmes ACR ne zonen e D te galerive te Bulqizes. Po ashtu puna eshte bllokuar edhe per 22 subjekte te tjera private dhe urdheri eshte dhene nga Ministri i Ekonomise, Genc Ruli. Puna ne miniere eshte bllokuar deri ne nje urdher te dyte.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:24.902Z

OSSH, largimet nga puna

Rreth 30 punonjës të OSSH-së dega Fier rrezikojnë largimin nga puna. Propozimi për shkarkimin e këtyre punonjësve që janë në pozicionin e faturistit bëhet pas ankesave të konsumatorëve lidhur me faturat fiktive. Më shumë se 100 ankesa në një ditë regjistron filiali i Fierit. Një d

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama