Rezultate te kerkimit per termin: +Pyetje

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:06.446Z

Pyetje pa përgjigje dhe përgjigje pa pyetje

A duhet të heqim dorë nga zakoni i të pyeturit? A do të ishte njëlloj njerëzore një botë që nuk ngre pyetje? Shumë besojnë se aftësia për tu habitur dhe për të pyetur përbën themelin e ekzistencës Filozofi Nga Roger Scruton Nëse pyes veten çfarë na bën njerëzorë, një pë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.737Z

Bregu: KE nuk ka kthyer pyetje, 170 pyetje të reja

Ministrja e Integrimit, Majlinda Bregu ka deklaruar se Komisioni Europian nuk ka kthyer pyetje nga Pyetësori, por janë dërguar 170 pyetje të reja. Ministrja deklaroi se janë kërkuar 700 sqarime nga Komisioni Europian. "Sqarimet janë kërkuar për kapitujt për gjykatata, për funksionimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:15.099Z

NJERËZIT QË SBËJNË PYETJE

FATOS BAXHAKU Rikard Kapusçinskij, gazetar polak, ka qenë një nga mendjet më të ndritura të shtypit europian modern. Deri afër fundit të jetës së tij të pasur udhëtoi e udhëtoi pa reshtur në mes të luftërave, gjenocideve, grushteve të shtetit, burgjeve dhe dënimeve me vdekje. Ai la

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:33.352Z

33 pyetje pyetje për të marrë nënshtetësinë gjermane

Ai që do të marrë nënshtetësinë duhet të ketë qëndruar tetë vjet në Gjermani, nuk duhet të jetë dënuar asnjëherë, dhe duhet të jetojë me paratë e veta dhe sigurisht duhet që të pranojë kushtetutën gjermane. Dhe sigurisht që të flasë mjaftueshëm gjuhën gjermane. Këtë e k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:57.613Z

Merret ne pyetje kryeinspektorja Golemi

brbrProkuroria e Pergjithshme ka marr diten e sotme ne pyetje per rreth nje ore ish-inspektoren e pergjithshme Elivar Golemi mbi skandalin e vjedhjes se 713 milione lekeve ne thesarin e Bankes se Shqiperise Golemi u mor ne pyetje ne burgun 313 pasi gjykata pak dite me pare dha masen e sigurise arres

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:59.028Z

Pyetje Shopenhaurit

Ferid Muhiq Pyetje Shopenhaurit A është drita vallë Braktisja e errësirës?! Kaq shumë krahë të prerë! Kaq shumë fluturime! Ç’tezgjah e thurri ëndrrën Që territ vezullit Dhe ditës i merr zgjimin? Mos për zhgjëndrrën vdekja vjen Dhe flak tej Pa dert harrimin? * * *

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:15.105Z

Njerezit qe sbejne pyetje

FATOS BAXHAKU - Rikard Kapusçinskij, gazetar polak, ka qenë një nga mendjet më të ndritura të shtypit europian modern. Deri afër fundit të jetës së tij të pasur udhëtoi e udhëtoi pa reshtur në mes të luftërav

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama