Rezultate te kerkimit per termin: +Qendra +Joqeveritare

Meta: total 311 / total_found 311 / time 0.002 / keyword[0] qendra / docs[0] 25569 / hits[0] 35573 / keyword[1] joqeveritare / docs[1] 3057 / hits[1] 3429 /
Papunësia në Kosovë në vitin 2014 ishte 35.1 për qind
  • 2015-05-01

Papunësia në Kosovë në vitin 2014 ishte 35.1 për qind

Sot, Qendra për Hulumtim, Dokumentim dhe Publikim prezantoi raportin e Sigurisë Njerëzore me theks në sigurinë në vendin e punës në kompanitë e ndërtimeve. Raportin e prezantoi Rron Gjinovci, hulumtues i QHDP-së. AdPlatformZone = {id: "549fcab82

Gjashtë shkrimtarë kundërshtojnë që Charlie Hebdo të marrë çmimin PEN
  • 2015-04-28

Gjashtë shkrimtarë kundërshtojnë që Charlie Hebdo të marrë çmimin PEN

Në blogun e tij PEN Qendra amerikane ka njoftuar se konsideron se Charlie Hebdo “nuk ka pasur për qëllim t’i fyejë myslimanët, por që fuqishëm të kundërshtojë tentimin e një numri të vogël ekstremistësh që të

Matoshi: LGBT-ja nuk ka votues në Kosovë
  • 2015-03-16

Matoshi: LGBT-ja nuk ka votues në Kosovë

Organizata joqeveritare Qendra për Zhvillimin e Grupeve Shoqërore ka paralajmëruar të organizojë konferencën kombëtare "LGBTI-të në Politikë". Sipas kësaj organizate qëllimi i konferencës është të diskutohet p

Diskutohet mundësia e përfshirjes së LGBT-ve në poltikë
  • 2015-03-16

Diskutohet mundësia e përfshirjes së LGBT-ve në poltikë

Organizata joqeveritare Qendra për Zhvillimin e Grupeve Shoqërore (CSGD) pritet të organizojë konferencë kombëtare "LGBTI-të në Politikë".  Qëllimi i konferencës është të diskutohet për përfshirjen e pers

Panairi i bankave komerciale mundësi e mirë për të rinjtë
  • 2015-02-26

Panairi i bankave komerciale mundësi e mirë për të rinjtë

Rreth 200 të rinj që studiojnë apo kanë mbaruar studimet bachelor/master në drejtimet përkatëse, kanë shfrytëzuar panairin e punësimit me bankat komerciale të mbajtur në Qendrën informative dhe kulturore të Bashkimit Evropian në Prishtinë për t'u njoftuar mbi mundësitë e punësim

Shumë dhunë nëpër shkolla
  • 2014-12-20

Shumë dhunë nëpër shkolla

Në mjediset edukativo-arsimore, sjelljet e dhunshme në mes nxënëse kanë filluar të bëhen mjaft shqetësuese për shoqërinë në Kosovë. Hulumtimet e fundit të bëra nga organizatat joqeveritare që kanë përfshirë

Spanja nuk lejon pjesëmarrjen e Kosovës në seminar, anëtarët e CJG-së protestojnë
  • 2014-12-13

Spanja nuk lejon pjesëmarrjen e Kosovës në seminar, anëtarët e CJG-së protestojnë

Anëtarët e organizatës "Consell Dels Joves Gandia" (CJG) kanë bërë "Protestë të qetë" ndaj diskriminimit të të drejtave njerëzore, siç theksojnë ata, duke vënë pulla me flamur të Kosovës në mbathjet e tyre i gjithë ekipi organizator. Ata ua kanë shpjeguar të