Rezultate te kerkimit per termin: +Qendra

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:19.732Z

Itali kryeson qendra e majte

Itali kryeson qendra e majte E hene 25 Shkurt 2013 2041 p styletext-align justify Itali kryeson qendra e majteKoalicioni i qendres se majte ne Itali me lider Pier Luixhi Bersani udheheq zgjedhjet parlamentare qe jane mbajtur kete fundjave ne vendin fqinj Rezultatet paraprake ne dhoma e depu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.641Z

Qendra e hajnive

Qendra Kryesore e Mjekësisë familjare në Rahovec ka mbetur pa gjinekolog e urolog. Aty nuk ka as shoferë, arkëtar e teknik të rëntgenit. Që të gjithë gjenden në burg, të dyshuar për hajni. Kolegët e tyre besojnë se ata janë të pafajshëm, ndërkohë që pacientët e kanë më së v

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.127Z

Tirana me dy qendra traumatologjike

Kryeqyteti do te kete dy qendra te traumes, nje ne spitalin ushtarak dhe nje tjeter ne qendren spitalore universitare. Ministria e Shendetesise tha se qendra e traumes ne spitalin ushtarak nuk mund te zhvendoset, pasi eshte ne nje pike strategjike, per shkak te aksidenteve qe ndodhin ne autostrade.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:40.609Z

Krijohet Qendra Kombëtare e Biznesit

Krijohet Qendra Kombëtare e Biznesit, një institucion ku bashkohen në një të vetme Qendra Kombëtare e Regjistrimit dhe ajo e Licencimit. Në Fletoren Zyrtare është botuar vendimi “Për miratimin e statutit të qendrës kombëtare të biznesit”. Ky institucion synon lehtësimin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:51.005Z

Durres, hapet qendra sociale

Kryetari i bashkise se Durresit, Vangjush Dako ka inauguruar nje qender sociale qe do t'u vije ne ndihme te rinjve. Qendra eshte hapur nga nje bashkepunim mes bashkise se Durresit dhe organizates zhvillimi, informim dhe barazi gjinore.Qendra sociale ditore do te funksionoje per te rinjte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:29.199Z

Qendra e Kamenicës bëhet shëtitore

Kamenicë, 22 gusht - Qendra e qytetit të Kamenicës shkarkohet nga automjetet, duke e kthyer zemrën e qytetit në shëtitore dhe zonë të lirë për qytetarë. Pjesa e qytetit nga rrethrrotullimi te tregu e deri të ura pranë Gjimnazit, aktualisht është zonë e ndaluar për qarkullim automjet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:41.649Z

Krijohet qendra e dialogut biznes- parlament

Krijohet ne Tirane qendra e dialogut biznes- parlament nje inisiative e deputeteve dhe sipermarresve shqiptare dhe qe mbeshtetet nga deputete dhe zyrtare te Britanise se Madhe ku ka seline qendra nderkombetare e dialogut biznes parlament. Ne ceremonine e prezantimit te qendres ishte i pranishem depu

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama