Rezultate te kerkimit per termin: +Realizimi

Total: 7049
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.835Z

Realizimi i investimeve 60 p

• Realizimi i investimeve publike mbetet pika e dob

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:39.255Z

Monitorimi i investimeve, realizimi rreth 90%

Raporti / Ministria e Ekonomisë: Projektet me financim të brendshëm 89%, të huajat 95% Shifrat – Buxheti me financim të brendshëm 42 380 759 lekë, realizimi 37 513 562 lekë (89%), financimi i huaj 25 150 845 lekë, realizimi 3 772 970 lekë (95%) Qeveria nuk arrin të realizojë plani

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.492Z

Deshtojne investimet publike, 50% realizimi ne terren

Realizimi i investimeve publike eshte me i ulet nga sa eshte paraqitur. Projektet deri ne keto momente nuk e kalon gjysmen e realizimeve Erald Kapri Investimet publike, kundrejt deklaratave te Ministrise se Financave apo te Transporteve, nuk ka kaluar realizimin faktik ne terren me shume se 50 per

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:10.493Z

Doganat, në prill realizimi 102 %

Doganat kanë tejkaluar planin në realizimin e të ardhurave për muajin prill. Në një konferencë për shtyp drejtori i Përgjithshëm Flamur Gjymishka tha se administrata doganore arkëtoi 9.5 miliard lek nga 9.3 të planifikuara duke realizuar planin e të ardhurave në masën 102 %. "Kra

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:31.424Z

Investimet, realizimi përkeqësohet në 2008

  Në një vit, qeveria rrit mosrealizimin e investimeve. Gjatë vitit 2008, realizimi i investimi mbetet në nivele minimale   Tremujori i parë i vitit 2008, ka qenë një dështim i radhës përsa i përket realizimit të investimeve publike. Gjatë kësaj periudhe, Ministria e Fin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:39.501Z

BSH: Permiresohet realizimi i investimeve

Te ardhurat dhe shpenzimet buxhetore te realizuara deri ne fund te muajit qershor 2008, rezultojne perkatesisht ne nivelin, 103 dhe 92 per qind te planit 6-mujor. Sipas te dhenave te Bankes se Shqiperise, kontributin kryesor, ne tejkalimin e vleres se planifikuar per te ardhurat gjate kesaj periudhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.965Z

Topalli: Realizimi i zgjedhjeve me standarde, prioriteti ynë

Realizimi i zgjedhjeve të lira dhe sipas të gjitha standardeve, është prioriteti i qeverisë shqiptare. Këto janë edhe kushtet kryesore për imazhin sa më të mirë të Shqipërisë në sytë e ndërkombëtareve. Ndaj prioriteti i qeverisë shqiptare në këtë periudhë mbeten zgjedhjet dhe

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama