Rezultate te kerkimit per termin: +Riciklim

Meta: total 430 / total_found 430 / time 0.000 / keyword[0] riciklim / docs[0] 430 / hits[0] 519 /
Ja si i dëmton bizneset Dogana e Kosovës (Dokument)
  • 2015-05-20

Ja si i dëmton bizneset Dogana e Kosovës (Dokument)

Kompania “Geci Autokton” është gjobitur nga Doganat e Kosovës me arsyen se ka bërë deklarim të rrejshëm të produktit që e ka importuar në Kosovë nga Zvicra. “Geci Autokton” ka sjellë një sasi qirinjsh për r

Vetëm 15 për qind e femrave rome janë në punë
  • 2015-05-14

Vetëm 15 për qind e femrave rome janë në punë

Studimi Personat me aftësi të kufizuara, si edhe anëtarët e komunitetit rom dhe egjiptian, përballen me mjaft vështirësi në vendin tonë. Sipas studimeve me temë “Romët dhe egjiptianët në Shqipëri” dhe “Profili i personave me aftësi të kufizuara në Shqipëri”,

No Pic available
  • 2015-05-03

Dita e Lirisë së Shtypit, Çipa: Gazetarët në gjendje kritike sociale e financiare

Gjëndja sociale dhe financiare e gazetarëve në Shqipëri është kritike. Deklarata është bërë nga Unioni i Gazetarëve të cilët pasi bënë një panoramë të situatës  në vend i kërkuan qeverisë që të përmbushë detyrat e saj kushtetuese në lidhje me respektimin e lirisë në med

Qytetarët fajtorë për ndotjen e ambientit
  • 2015-04-19

Qytetarët fajtorë për ndotjen e ambientit

Të rinjtë në Kosovë konsiderojnë se ajri i ndotur, degradimi i lumenjve e fushave të gjelbëruara, janë vetëm disa nga faktorët që jetën në Kosovë e bëjnë jo të shëndetshme. Ata thonë se fajin për mos-ruajtjen e mjedisit e kanë qytetarët dhe vetë institucionet kompetente. Sipa

Ndotja e ambientit, fajtorë vetë qytetarët
  • 2015-04-19

Ndotja e ambientit, fajtorë vetë qytetarët

Të rinjtë në Kosovë, konsiderojnë se ajri i ndotur, degradimi i lumenjve e fushave të gjelbëruara, janë vetëm disa nga faktorët që jetën në Kosovë e bëjnë jo të shëndetshme. Ata thonë se fajin për mos-ruajtjen e mjedisit e kanë qytetarët dhe vetë institucionet kompetente. Ata

Miliona tonelata të mbetjeve elektrike në botë
  • 2015-04-19

Miliona tonelata të mbetjeve elektrike në botë

Afro 42 milionë tonelata të “e-mbeturinave”, që definohen si çfarëdo pajisje me tel elektrik dhe bateri, janë hedhur në gjithë botën në vitin 2014. Një studim i Kombeve të Bashkuara, i publikuar sot, thotë se vetëm

Ndotja e ambientit, fajtorë vetë qytetarët
  • 2015-04-19

Ndotja e ambientit, fajtorë vetë qytetarët

Të rinjtë në Kosovë, konsiderojnë se ajri i ndotur, degradimi i lumenjve e fushave të gjelbëruara, janë vetëm disa nga faktorët që jetën në Kosovë e bëjnë jo të shëndetshme. Ata thonë se fajin për mos