Rezultate te kerkimit per termin: +Rikard +Luka

Meta: total 2 / total_found 2 / time 0.000 / keyword[0] rikard / docs[0] 249 / hits[0] 324 / keyword[1] luka / docs[1] 2374 / hits[1] 3503 /
Shtyhet ligji per lejet e ndertimit
  • 2010-09-10

Shtyhet ligji per lejet e ndertimit

Shtyhet me tej sistemi i ri per dhenien e lejeve te ndertimit. Komisioni i Ligjeve miratoi dje nje akt normativ qe ben nje ndryshim ne ligjin Per planifikimin e territorit duke shtyre afatin nga 1 shtator i ketij viti deri ne 15 janar te vitit 2011. Sipas ligjit ne daten 1 shtato

No Pic available
  • 2010-03-16

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin vijon shqyrtimin e projektligjit Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 10119, datë 23.04.2009 Për planifikimin e territorit.

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, në mbledhjen e datës 11.3.2010, në orën 11:00, vazhdoi shqyrtimin e projektligjit Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr. 10119, datë 23.04.2009 Për planifikimin e territorit. Ishin të pranishëm në mbledhje përfaqës