Rezultate te kerkimit per termin: +Seancat +Plenare +Live

Total: 301
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:15.719Z

Seancat e debatet në Kuvendin e Shqipërisë, live në internet

Seancat e Kuvendit të Shqipërisë mund të ndiqen live në web-sitin zyrtar të Kuvendit. Duke filluar nga dje, Kuvendi ka një faqe të re në internet, e cila do të mundësojë që seancat plenare të ndiqen direkt nëpërmjet kësaj faqeje. Kështu çdo seancë plenare do të jetë e regjistru

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:49.021Z

Parlamenti me biblioteke te re dixhitalizim per seancat plenare

Kuvendi i Shqiperise tashme do te kete nje biblioteke te re ndersa po punohet dhe per dixhitalizimin teresor te tij. Ambientet e reja jane peruruar dje nga Kryetarja e Kuvendit Jozefina Topalli ne prani edhe te ambasadorit te OSBE-se Eugen Wallfarth. Sic e shikoni ketu jemi ne nje ambient te ri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:15.740Z

Salla e Seancave Plenare

// Print Email Foto Galeri më shumë Live Seancat Plenare Live Video Galeri $j(document).ready(function($) {

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:25.423Z

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut vijon seancat dëgjimore me kandidatët për anëtar të Gjykatës së Lartë

Anëtarët e Komisionit për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut zhvilluan sot një seancë dëgjimore lidhur me dekretin nr. 6580 datë 25.05.2010 Për emërimin e z.Sokol Çomo, anëtar i Gjykatës së Lartë. Mbledhja nisi me një prezantim të shkurtër që kand

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:25.424Z

Komisioni për Çështjet Ligjore, Administratën Publike dhe të Drejtat e Njeriut miraton rrëzimin e Sokol Çomos si kandidat për anëtar të Gjykatën e Lartë dhe kalimin e kandidatit Medi Bici si anëtar në Gjykatën e Lartë për votim në seancë plenare

Pas zhvillimit të seancave dëgjimore me dekretet e presidentit lidhur me emërimet për anëtarët e Gjykatës së Lartë, Komisioni i Ligjeve nisi sot diskutimin për dekretet e Presidentit të Republikës lidhur me emërimin e anëtarëve të Gjykatës së Lartë. Fillimisht, anëtarët e komis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:25.418Z

kom.rezerve

// ew_content Print Email var js_search_kriteria_more_than_mesg = "Ju lutem jepni një fjalë me më shumë se dy karaktere"; var tp = "k=255"; v

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:25.423Z

DODA, Mesila Fatmir

// ew_content Print Email var js_search_kriteria_more_than_mesg = "Ju lutem jepni një fjalë me më shumë se dy karaktere"; var tp = "k=255"; v

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama