Rezultate te kerkimit per termin: +Shkarkimet

Total: 2687
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.887Z

Fierze, vazhdojnë shkarkimet

Edhe pse janë pakësuar prurjet, niveli i ujit ne hidrocentralin e Fierzes vazhdon te qendroje mbi piken maksimale te lejuar. Diten e sotme niveli i ujit ne Liqenin e Fierzës shenon 296.37 meter, prurjet jane 850 meter kub ne sekonde dhe shkarkimet 400 meter kub. Nga portat e hidrocen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:08.694Z

KESH ndal shkarkimet

HEC-et Koorporata Elektroenergjitike Shqiptare vendosi të ndalojë shkarkimet nga hidrocentrali i Fierzës dhe ai i Komanit. Dje, gjatë orëve të para të mëngjesit, KESH ka mbyllur portat e këtyre 2 hidrocentraleve edhe pse në liqenin e Fierzës niveli i ujit është rreth 30 centimetra mbi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:58.378Z

Vijojne shkarkimet nga hidrocentralet

Vazhdojne shkarkimet nga te tre hidrocentralet me te medha ne vend. Ne hidrocentralin e Fierzes, niveli i ujit eshte 293.63 meter, me pak se 3 metra larg kufirit maksimal. Prurjet e ujit ne liqenin e hidrocentralit shkojne ne 700 meter kub ne sekonde, ndersa shkarkohet 350 meter kub uje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:23.591Z

Vazhdojne shkarkimet ne Fierze

Koorporata Elektroenergjetike Shqiptare vazhdon shkarkimet e ujit në hidrocentralet e Fierzës, Komanit dhe Vaut të Dejës, të nisura që në orën 17:00 të ditës së shtunë, për shkak të tejmbushjes dhe reshjeve masive të di

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:57.921Z

KESH: Shkarkimet nga 3 HEC-et

TIRANE-Koorporata Elektroenergjitike ka informuar sot se do të vazhdojnë shkarkimet nga liqenet e tre hidrocentraleve mbi lumin Drin. Nga i njëjti burim mësohet se sot paradite Fierza me kapacitet 296 m, ndodhet në nivelin e 293.78 metrave. Prurjet në Fierzë janë 650 m kub/sek, kurse shkarki

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.389Z

Stojku: Shkarkimet do vijojnë

Shkarkimet në kaskadën e Drinit do të vijojnë derisa niveli i ujit në kaskadë të arrijë në 74.5 metër. Në mbledhjen urgjente të sekretariatit teknik të digave, drejtori i KESH, Muharrem Stojku ka deklaruar se prurjet po shkojnë në 1500-1600 m3/sek ndaj është e nevojshme të vijo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:46.390Z

KESH Kuotatne HEC-e bien prurjet vazhdojne shkarkimet

TIRANE- Korportata Elektroenergjetike Shqiptare KESH ka njoftuar sot te dhenat me te reja nga situata ne hidrocentralet e kaskades mbi lumin Drin ku me ndalimin e reshjeve vihet re ulje e lehte e niveleve te prurjeve dhe shkarkimeve te ujrave. Ne HEC-in e Fierzes niveli i liqenit eshte ne kuoten 291

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama