Rezultate te kerkimit per termin: +Shkeljet

Total: 7899
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:51.501Z

MAS shkarkon dekanin, verifikohen shkeljet

Mjekësia Ministria e Arsimit urdhëron shkarkimin nga detyra të dekanit të Fakultetit të Mjekësisë, Bajram Hysa. Vendimi, vjen pas inspektimeve të kryera nga një grup pune, i ngritur në MAS për verifikimin e shkeljeve, të raportuara nga auditi i Universitetit të Mjekësisë, rreth një m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:18.466Z

AKKP nuk sqaron shkeljet me pronat

Reagimi Pas publikimit te fakteve me shkeljet e kryera gjate viteve te fundit ne procesin e kthimit dhe kompensimit te prones ka reaguar Agjencia e Pronave AKKP. Ndryshe nga sa pritej Agjencia nuk mori persiper te sqaronte pozicionin i saj lidhur me shkeljet e konstatuara nga Kontrolli i Larte i Sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:57.506Z

Prokuroria e Pergjithshme, ja shkeljet e ministrit Basha

Tirane- Prokuroria e Pergjithshme ka nxjerre disa shkelje per ish ministrin e Transportit aktualisht Ministri i Jashtem, Lulzim Basha. Shkeljet sipas akuzes jane plot 58 pika, ku gjenden provat e shkeljeve per ndertimin e ketij segmenti rrugor. Sipas akuzes procedura e ndjekur per perzgjedhjen e fir

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:16.700Z

Sigurimet, ja shkeljet e kodit të konkurrencës

05/04/2012  Autoriteti i Konkurrencës përcaktohen shkeljet nga kompanitë Autoriteti do vendosi hapat që do të merren për hetimin Autoriteti i Konkurrencës ka përfunduar hetimin paraprak mbi kompanitë e sigurimeve lidhur me vendosjen e çmimeve ku ka konstatuar dhe shkeljet e para

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.727Z

Paraburgimi, 13 shkeljet e konstatuara në 2004

10/02/2005  Komiteti Shqiptar i Helsinkit mbledh në një tryezë përfaqësues të Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve, Ministrisë së Drejtësisë e Policisë së Shtetit dhe u bën të njohur shkeljet e të drejtave të të paraburgosurve. Nga KSHH-ja për një periudhë tre muj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:56.180Z

Prokuroria Shkeljet ne universitete presim materialin nga Ministria

brbrProkuroria eshte ne pritje te materialeve me shkeljet e universiteteve te konstatuara nga Ministra e Arsimit per te nisur hetimet ne lidhje me pergjegjesite penale Burime nga organi akuzes kane bere te ditur per Vizion Plus se deri tani nuk eshte paraqitur asnje material ndersa vete ky organ nu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:19.682Z

Shkeljet e Drejtorit të Laboratorit Shkencor

Pezullohet Dritan Zoto, në procedim për ekspertizën e kosovarit. Rastet e konstatuara nga auditi Mariglen Mullai Një muaj pas zjarrit që shkrumboi provat e 20 çështjeve hetimore, Drejtori i Laboratorit të Policisë Shkencore është pezulluar nga puna, teksa për të ka nisur procedimi

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama