Rezultate te kerkimit per termin: +Shtesat

Total: 1789
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:55.928Z

Pezullohen shtesat mbi pagën bazë, por jo për deputetët

Qeveria e Kosovës ka pezulluar shtesat mbi pagën bazë që realizohen nga buxheti i Kosovës, por ky pezullim nuk ka prekur shtesat e deputetëve të Kuvendit të Kosovës. Sipas këtij propozim-vendimi, përveç shtesave të përcaktuara në shtojcën 2, të gjitha shtesat tjera do të pezullohe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.408Z

Si legalizohen shtesat në pallatet e vjetra

14/01/2005  Shtesat anësore ose ballore në pallatet e vjetra mund të fillojnë procesin e legalizimit me aktet normative, që ka miratuar qeveria pas kalimit në Parlament të ligjit për “Legalizimin e shtesave në ndërtime”. Bëhet fjalë për ndërtimet pa leje të ndërtuara n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:02.280Z

Shtesat ne pallate, 235 pronaret qe duhet te bejne pagesat

Shtesat pa leje te pallateve me leje, te cilat jane kryesisht pallatet e ndertuara para viteve '90 kane marre leje legalizimi ne shumicen dermuese te tyre, tashme kryefamiljaret duhet te bejne dhe pagesat. Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit te Zonave/Ndertimeve Informale (ALUIZNI) ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:50.997Z

Infermierët: Nuk po na japin shtesat e rrogës

Infermierët e Spitalit Ushtarak dhe punonjësit e Institutit të Shëndetit Publik nuk i kanë marrë shtesat e pagave prej katër muajsh që pas daljes së vendimit nga qeveria. Ndihmësmjekët e Spitalit Ushtarak kanë kërkuar sqarime dhe shpjegime nga zyra e financës së spitalit, por arsyeja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:19.122Z

Shtesat pa leje, formulari i legalizimit

Qeveria miraton formularin e ri të legalizimit të shtesave pa leje në objektet e legalizuara. Prej datës 1 korrik ka hyrë në fuqi vendimi i miratuar në mbledhjen e Këshillit të Ministrave "për kriteret, procedurat dhe tipin e formularit të lejes së Legalizimit". Në këtë vend

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.994Z

Shtesat pa leje, 769 përfituesit që do t’u legalizohen

SHKRUAN: Jonida Tashi 10-06-2011 11:24Publikohen emrat e 769 përfituesve që do t’u legalizohen shtesat pa leje në pallate. Agjencia e Legalizimit, Urbanizimit dhe Integrimit të Zonave/Ndërtimeve Informale (ALUIZNI) është duke përgatitur dokumentacionin e nevojshëm tekniko-ligjor për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.389Z

Kukes rritet cmimi i shtepive. Fillojne shtesat e pallatave

Per te siguruar strehim me cmim sa me te ulet banoret e qytetit te Kukesit kane filluar te aplikojne ne mase shtesat e pallateve ne pamundesi per te blere banesa te reja cmimi i te cilave muajt e fundit ka pesuar rritje. Sipas drejtuesve te pushtetit lokal kjo zgjidhje e pare dhe praktikuar tashme n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama