Rezultate te kerkimit per termin: +Sigurimeve

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:40.672Z

Reagojne kompanite e sigurimeve

Pas kritikave për draftin e ligjit dhe shqetësimeve të ekspertëve rrugorë, kanë reaguar kompanitë e sigurimeve. Presidenti i kompanisë së sigurimeve Eurosig, Kadri Morina është shprehur se dhënia e një të dytës s&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:24.528Z

Tregu i sigurimeve, i sigurt

Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare ka ndjekur zhvillimet e fundit në tregun grek të sigurimeve në lidhje me revokimin e licencës së disa shoqërive greke të sigurimit. Duke marrë shkas nga prania e interesave të tyre në tregun shqiptar të sigurimeve, AMF siguron opinionin publik se, treg

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.949Z

Falen kamatëvonesat dhe gjobat e sigurimeve

 Falen gjobat dhe kamatëvonesat e papaguara të sigurimeve shoqërore. Nga kjo amnisti e qeverisë do të përfitojnë ndërmarrjet dhe shoqëritë me kapital tërësisht shtetëror, institucionet shtetërore, buxhetore dhe jobuxhetore, ndërmarrjet dhe shoqëritë me kapital të përbashkët

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:35.885Z

Ulen çmimet e sigurimeve

  Ende pa hyrë në fuqi liberalizimi i tregut, kompanitë kanë filluar të shesin sigurime motorike me çmim 40% më lirë Nëse më herët duhej të paguaje 13.800 lekë në vit për sigurimin e një “Benzi 200”, tani mund ta blesh për 8.200 lekë Çmimet e Polic

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:59.165Z

Sigal shpallet me e mira e sigurimeve

Per te katertin vit rradhazi, kompania e sigurimeve “Sigal” Unika Group Austria, eshte vleresuar me cmimet si kompania me e mire e sigurimeve. Finance Central Europe, e ka vleresuar Sigal Holding, si nje nga kompanine me te mira ne Shqiperi ne tregun e sigurimeve. Per vitin 2008, Sigal ka marre

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:16.980Z

Tregu i sigurimeve, ndarja gjeografike

Autoriteti i Mbikqyrjes Financiare ka publikuar s fundmi t dhnat pr ndarjen gjeografike t tregut t sigurimeve 2009. Ky publikim ka nj gam t larmishme informacioni mbi dendsin e sigurimeve, shprndarjen e primeve dhe produkteve t sigurimit sipas prefekturave, si dhe nj informacion

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.896Z

Kontributet e sigurimeve, perfitojne 6285 subjekte

Plot 6285 subjekte private do te perfitojne nga falja e kamatevonesave te kontributeve te sigurimeve shoqerore e shendetesore te papaguara. Me hyrjen ne fuqi te ligjit subjektet e biznesit te vogel dhe atij te madh do te perfitojne amnisti per rreth 166 milione leke kamatvonesa per kontributet e pap

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama