Rezultate te kerkimit per termin: +Sindikatat

Total: 2464
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:29.351Z

Qeveria “kometë” mbi Sindikatat

Nga Luan Shtëpani Sipas Ligjit i cili do të hyjë në fuqi pas botimit në Fletoren Zyrtare, këshillat e punëmarrësve do të kryejë “rolin” e sindikatave ( brenda tre viteve) do të mbrojnë të drejtat e punëmarrësve lidhur me pagat, fitimet, sistemin e pensioneve etj. Ligji “P

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.633Z

Pronat, Kushtetuesja rrezon sindikatat

Rozeta Rapushi Sindikatat deshtojne ne Gjykaten Kushtetuese. Kater sindikatat qe paditen ne kete gjykate ligjin e miratuar pak muaj me pare nga Kuvendi per "Pasurite e Sindikatave", nuk arriten ta pezullojne dot zbatimin e ketij ligji. Perfaqesuesit e Sindikates te Pavarur te Transportit, Konfederat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.678Z

Pronat, Kushtetuesja refuzon sindikatat

 "Qeveria po cenon rëndë të drejtën e pronës dhe lirinë sindikaliste". Kështu u shprehën dje përfaqësues të sindikatave në Gjykatën Kushtetuese ndaj ligjit më të ri të Qeverisë, i cili kërkon t'u shtetëzojë pronat e tyre. Gjykata Kushtetuese nisi dje shqyrtimin e k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:30.842Z

Sarkozy kritikon sindikatat

Nikolas Sarkozy mbajti një tubim gjigand me rastin e 1 majit përpara kullës “Eiffel”, ku turmën e përshëndeti duke thënë se 200.000 vetë kishin ardhur në miting, edhe pse kjo shifër nuk mori ndonjë konfirmim të paanshë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:14.924Z

Sindikatat duhet të jenë në një kulm

Këshilltari i lartë i Bashkimit të Konfederatave Sindikale Evropiane (ETUC), Peter Seideneck, ka thënë se sindikatat e punëtorëve në Kosovë adresën duhet ta kenë në të njëjtën shtëpi, sepse ashtu sipas tij, zëri i tyre është më i fuqishëm. Këshilltari i lartë i ETUC-së Seide

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:20.466Z

Sindikatat padisin ACR-ne

Drejtuesit e Sindikatës kanë bërë publike sot se po përgatisin një padi në Gjykatë ndaj kompanisë ACR. Në njoftimin e shpërndarë nga ana e kreut të sindikatës Kol&eum

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.562Z

Sindikatat, pronat sot ne Kushtetuese

Rozeta Rapushi Kater sindikata, padisin ne Gjykaten Kushtetuese ligjin e miratuar pak muaj me pare nga Kuvendi per pasurite e sindikatave. Perfaqesuesit e Sindikates se Pavarur te Transportit, Konfederates se Sindikatave te Shqiperise, Bashkimit te Sindikatave te pavarura si dhe Sindikata Rajonale n

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama