Rezultate te kerkimit per termin: +Strategjin +Sektoriale

Meta: total 166 / total_found 166 / time 0.029 / keyword[0] strategjin / docs[0] 7181 / hits[0] 8501 / keyword[1] sektoriale / docs[1] 777 / hits[1] 991 /
Bujqësia, tri marrëveshje me Italinë me vlerë 10 mln euro
  • 2017-02-08

Bujqësia, tri marrëveshje me Italinë me vlerë 10 mln euro

Ministria e Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujrave, nënshkroi sot tri marrëveshje të rëndësishme bashkëpunimi me Agjencinë Italiane për Zhvillim dhe Bashkëpunim. Këto marrëveshje që u nënshkruan në kuadër të Programit për Modernizimin e Sektorit Bujqësor Shqipta

Zbulohet projekti për aeroport në jug të vendit, ja dy vendet alternative
  • 2017-01-10

Zbulohet projekti për aeroport në jug të vendit, ja dy vendet alternative

Hapat konkretë për ndërtimin e aeroportit të jugut do të nisin në vitin 2018. Në buxhetin afatmesëm, për vitet 2017-2019, Qeveria ka parashikuar rreth 4 milionë dollarë për këtë qëllim. Sipas dokumentit qeveritar, një fond prej 420 milionë lekësh do të përdoret për projektim

Ekonomi: Me mbështetjen e ndërkombëtarëve të shtojmë konkurueshmërinë
  • 2016-10-27

Ekonomi: Me mbështetjen e ndërkombëtarëve të shtojmë konkurueshmërinë

Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit , Tregtisë dhe Sipërmarrjes  organizoi takimin e parë (lançues) me Grupin e Menaxhimit të Integruar të Politikave për Konkurrencën dhe Inovacionin (Integrated Policy Management Group for Competitiviness and Innovation, IPMG C&I). Takimi u kryesu

BE ndihmon Kosovën për të ecur përpara me decentralizimin e shërbimeve sociale
  • 2016-09-09

BE ndihmon Kosovën për të ecur përpara me decentralizimin e shërbimeve sociale

Pas dy vjet e gjysmë, përfundoi projekti financuar nga Zyra e BE-së "Mbështetje për forcimin e mekanizmit për implementimin e decentralizimit të shërbimeve sociale". Projekti ishte një ndërmarrje komplekse për t'i ndihmuar institucioneve qendrore dhe komunale në përmirësimin e cilësi

Shënohet dita botërore e hepatitit, Njihu me hepatitin Vepro tani
  • 2016-07-28

Shënohet dita botërore e hepatitit, Njihu me hepatitin Vepro tani

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Izet Sadiku mori pjesë sot në tryezën e organizuar për të shënuar Ditën Botërore të hepatitit. Tryeza është organizuar në bashkëpunim midis Ministrisë së Shëndetësisë, Organizatës Botërore të Shëndetësisë- Zyra në Prishtinë dhe Klinik

No Pic available
  • 2016-07-16

Mapo debat: Gentian Elezi vs Arben Malaj

Integrimi dhe përshtatja me rrethanat e reja në Bashkimin Europian Gentian Elezi* Integrimi europian i vendit, pengesat dhe reformat e nevojshme, beteja jo thjesht për përafrim të legjislacionit por edhe për ndërtimin e një kulture demokracie. Elezi shkruan se sfida të tilla kërkojnë nj

Mbahet dialogu i politikave të menaxhimit të financave publike
  • 2016-06-01

Mbahet dialogu i politikave të menaxhimit të financave publike

Ministria e Financave ka mbajtur sot takimin e parë të Dialogut të politikave të Menaxhimit të Financave Publike (MFP), ku qëllimi i këtij takimi ishte fillimi i dialogut me partnerët ndërkombëtarë dhe shoqërinë civile mbi politikat në fushën e Menaxhimit të Financave Publike. Në k