Rezultate te kerkimit per termin: +Subjektet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:52.661Z

Gjobiten subjektet e basteve sportive

Subjektet e lojërave të fatit janë vënë nën shënjestrën e Drejtorisë së Parandalimit të Pastrimit të Parave, në varësi të Ministrisë së Financave. Aktiviteti i kumarit në vend qarkullon në vi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.432Z

Bashkia largon subjektet tregtare nga rruga

Autori i Lajmit: red.Bashkia e Tiranës ka marrë së fundmi një iniciativë për lirimin e hapësirave publike të zëna nga subjektet tregtare, në mënyrë të paligjshme dhe që pengojnë lëvizjen e lirë të qytetarëve. Sipas burimeve nga Bashkia e Tiranës, ”kjo nismë konsiston në largi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:26.113Z

MPPTT,penalizon subjektet që shkelin kontratën

Ministria e Punëve Publike, Transportit dhe Telekomunikacionit penalizon të gjitha subjektet që do të shkelin detyrimet kontraktuale. Përmes një deklarate për shtyp, MPPTT ka bërë të ditur se i ka kërkuar Agjencisë së Prokurimit Publik përjashtimin e subjekteve Rubin Petrol dhe Alba Ko

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:46.285Z

Fushata 2015 subjektet e gjobitura nga KQZ

Transmetuar me 29042016 - 1418 Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ne mbledhjen e dites se sotme vendosi gjobitjen ne vleren 1 000 000 leke te rinj per subjektet Partia e Reformave Demokratike Shqiptare Partia Fronti i Majte Agron Demushi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:36.378Z

Vlorë, në sitë subjektet tregtare në bregdet

Vlorë- Subjektet tregtare janë vënë në ‘sitën’ e sektorit të policisë tatimore, të cilët kanë nisur një aksion në bregdet për reduktimin e evazionit në tregun e punës. I gjithë kontrolli është përqendruar në subjekte qe operojnë përgjatë bregdetit, shumë prej t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.239Z

Barnat do te vetedeklarohen nga subjektet

Nese vendosni te nisni nje biznes ne fushen e tregtimit te barnave me shumice, atehere duhet te vetedeklaroni, qe permbushni te gjitha kerkesat ligjore. Ky eshte nje detyrim per te gjithe farmacite, agjencite farmaceutike, firmat e import-eksportit te tyre, gjithe personat, apo subjektet e interesua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:57.019Z

Çertifikohen subjektet politike për zgjedhjet e 3 nëntorit

Janë certifikuar të gjitha subjektet politike që kanë aplikuar në KQZ për zgjedhjet lokale të 3 nëntorit, përfshirë edhe nismat serbe të veriut të Kosovës. KQZ ka njoftuar se në mbledhjen e saj të 52-të, të kryesuar nga Valdete Daka, është përmbyllur procesi për certifikimin e s

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama