Rezultate te kerkimit per termin: +Suela +Salavaci

Total: 0
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.371Z

Presidenti Topi dekreton transferimin e disa prokurorëve

TIRANË- Presidenti i Republikës, Bamir Topi ka dekretuar emërimin dhe transferimin e disa prokurorëve, bëri të ditur zyra e shtypit e Presidencës. Sipas Kushtetutës dhe me propozim të Prokurorit të Përgjithshëm, Ina Rama Kreu i Shtetit Bamir Topi dekretoi emërimin e Altin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.446Z

Presidenti transferon 7 prokurorë

 TIRANE - Presidenti Bamir Topi dekreton prokuror Apeli në Tiranë kreun e task-forcës së kryeqytetit. Kështu mbrëmjen e djeshme, zyra e shtypit e institucionit të kreut të shtetit pohoi se në mbështetje të nenit 149 të Kushtetutës, si dhe ligjit për prokurorinë me propozim të kr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.384Z

Topi dekreton tranferimet e disa prokurorëve

 Sipas Kushtetutës dhe me propozim të Prokurorit të Përgjithshëm, Kreu i Shtetit dekretoi emërimin e Altin Dumanit si prokuror pranë Prokurorisë së Apelit Tiranë.Afrim Shehu, me detyrë oficer i policisë gjyqësore pranë Prokokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, emërohet prokur

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:46.623Z

Presidenti Topi dekreton emërim dhe transferim prokurori.  

D E K R E T PËR EMËRIM DHE TRANSFERIM PROKURORI Në mbështetje të nenit 149 pika 3 të Kushtetutës, si dhe neneve 8 pika 2 germa “c” dhe nenit 24 pika 3 të ligjit nr.8737,datë 12.02.2001 i ndryshuar me ligjin nr.10051 date 29.12.2008 “Për organizimin dhe funksionimin e proku

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.364Z

Drejtuesi i Task-Forcës, prokuror në Apel

DEKRETI/ Në total Presidenti emëroi dhe transferoi 7 prokurorë në vend TIRANË- Presidenti i Republikës, Bamir Topi, me kërkesë të kryeprokurores Ina Rama ka transferuar drejtuesin e task-forcës pranë prokurorisë së kryeqytetit, prokurorin Altin Dumani, në Prokurorinë e Apelit, duke

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:45.504Z

Topi firmos transferimin e shtatë prokurorëve

Autori i Lajmit: Ornela ManjaniPresidenti i Republikës kthen në dekret propozimet e Kryeprokurores për transferimin e shtatë prokurorëve. Me një dekret të posaçëm, Bamir Topi ka transferuar shtatë prokurorë. Në të gjitha rastet, Ina Rama ka propozuar ngritjen në detyrë të vartësve t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:34.090Z

Përndjekje nga dashuria, si u padit nga e dashura 20 vite më e re

Madjel Husa është një nga 40 personat që kanë dalë para Gjykatës së Tiranës, si të pandehur për akuzën e përndjekjes ndaj një personi. Fillimisht Madjeli u arrestua, më pas gjykata e la në arrest shtëpie për gati dy muaj, për tu arrestuar sërish. Në fund, gjykata e dënoi me 2 v

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama