Rezultate te kerkimit per termin: +Synohet

Total: 6115
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:47.475Z

P/ligji për karburantet/Gjiknuri: Synohet përmbushja e standardeve

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin diskutoi sot projektligjin Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.8450, datë 24.2.1999, Për përpunimin, transportimin dhe tregtimin e naftës, gazit dhe nënprodukteve të tyre, të ndryshuar. I pranishëm në komision për t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:42.258Z

PPP, Ekonomi: Synohet të përmirësohet infrastruktura

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Milva Ekonomi gjatë një konference të zhvilluar këtë të martë, tha se partneriteti publik-privat është konsideruar nga qeveria shqiptare si gjenerator i zhvillimit të vendit. Sipas Ekonomit, përmes angazhimit të part

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:13.145Z

Projektbuxheti 2015 Cani Synohet ulja e borxhit

Tirane 14 nentor 2014 NOAal- Ministri i Financave Shkelqim Cani deklaroi se me projektbuxhetin e vitit 2015 synohet ulja e borxhit publikbr br Gjate diskutimeve ne Komisionin parlamentar te Ekonomise ai u shpreh se qeveria ka ne program nje sere reformash ambicioze pavaresisht se borxhi publik ne

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:13.627Z

Depolitizimi i gjyqësorit synohet me ndryshime kushtetuese

Sistemi i drejtësisë kosovare është i ndikuar nga politika. Këtë vlerësim e ka bërë gazeta zvicerane Neue Zurcher Zeitung, gazetë kjo me ndikimin të madh në shtetet e Bashkimit Evropian. Që gjyqësori është i ndikuar nga politika është thënë edhe në Raportin e Progresit i publik

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:44.269Z

Arsimi profesional bashkohet me formimin profesional/ Synohet përmbushja e kërkesave të tregut

Arsimi profesional do të kalojë në përgjegjësi shtetërore të Ministrisë së Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Kjo përcaktohet në projektligjn e propozuar nga Qeveria dhe të paraqitur për shqyrtim në Kuvend, sipas të cilit arsimi profesional nuk do të jetë më përgjegjësi e Min

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:15.811Z

Kultivimi i duhanit, synohet tregu ndërkombëtar

Ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti u takua me kultivuesit e duhanit në Cërrik me të cilët diskutoi mbi kultivimin e varieteteve të reja, heqjen e monopolit të grumbullimit dhe zhvillimin e industrisë përpunuese në vend. Teksa pa nga afër kultivimin e një lloji të veçantë duhani q

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:41.955Z

Partneriteti publik-privat, Ekonomi: Synohet të përmirësohet infrastruktura

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Milva Ekonomi gjatë një konference të zhvilluar këtë të martë, tha se partneriteti publik-privat është konsideruar nga qeveria shqiptare si gjenerator i zhvillimit të vendit. Sipas Ekonomit, përmes angazhimit të part

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama