Rezultate te kerkimit per termin: +TKur

Total: 1
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.022Z

Kriza tkur turizmin

Kriza politike po ndikon direkt në turizmin në Shqipëri. Operatorët turistikw në Vlorë shprehen të shqetësuar se ndryshe nga një vit më parë nuk ka më pronotime të shtetasve të huaj që dikur frekuentonin plazhet dhe bregdetin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:00.715Z

Si të blësh pazar me paratë e bankës

06/02/2005  Banka Kombëtare Greke Shuma maksimale kredisë 100 mijë euro Afati 17 – 20 vjet Kredi euro 10.9 për qind Kredi dollar 9.8 për qind Kredi lekë 16 për qind Kolaterali Hipoteka e shtëpisë. Banka Amerikane Shuma kredisë 100 mijë euro Koha kredisë 10 – 20 vje

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama