Rezultate te kerkimit per termin: +Tatimpaguesit

Meta: total 1000 / total_found 1043 / time 0.000 / keyword[0] tatimpaguesit / docs[0] 1043 / hits[0] 2193 /
ARMO arkëton miliarda, kush i mban peng pagat e naftëtarëve?!
  • 2019-04-08

ARMO arkëton miliarda, kush i mban peng pagat e naftëtarëve?!

Problemet për naftëtarët e kompanisë ARMO duket se nuk mbarojnë kurrë. Prej disa muajsh, puna në uzinën e Ballshit dhe në rafinerinë e Fierit vijon e pandërprerë dhe protestat e naftëtarëve duket se janë lënë pas, por, problemet e vjetra kanë mbetur ende pa zgjidhje. Rreth 1 mijë

Tatimet do verifikojnë kontratat e ambienteve të dhëna me qira
  • 2018-10-25

Tatimet do verifikojnë kontratat e ambienteve të dhëna me qira

Tatimet do të verifikojnë të gjitha kontratat e qirave për të parë nësë taksat paguhen sipas vlerës dhe sipërfaqes së pronës. Madje kontrolli shkon edhe më thellë duke verifikuar të gjitha adresat bizneseve për të parë nëse ambjetet ku kryejnë aktivitet i kanë në pronesi apo

Call center tek Tatimet, për detyrimet individët lidhen me administratën
  • 2018-09-22

Call center tek Tatimet, për detyrimet individët lidhen me administratën

Njohja me detyrimet tatimore mund të bëhet përmes shërbimit call center, pa pagesë. Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka ngritur një qendër të posaçme për thirrjet telefonike, ku përmes numrit 0800 002 subjektet dhe individët nga gjithë vendi mund të njihen në kohë reale për det

Në shtator Tatimet kontroll bizneseve në ndërtim, turizëm, miniera dhe gurore
  • 2018-06-05

Në shtator Tatimet kontroll bizneseve në ndërtim, turizëm, miniera dhe gurore

Tatimet kanë identifikuar përmes modelit kompjuterik të riskut, sektorët ku mendohet se ka më shumë evazion dhe parregullsi në pagimin e taksave. Në analizën më të fundit janë përzgjedhur nga moduli i riskut ndërtimi, turizmi dhe minierat e guroret, thotë Gjergji Duro, nga Drejtoria e

Nis aksioni në zonat turistike. Kujdes kuponin dhe sigurimet e punonjësve, përndryshe gjoba
  • 2018-05-19

Nis aksioni në zonat turistike. Kujdes kuponin dhe sigurimet e punonjësve, përndryshe gjoba

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve, njofton se ka nisur planin e masave për zbatimin me korrektësi të legjislacionit tatimor, nga tatimpaguesit që ushtrojnë veprimtari në zonat turistike, në mbarë vendin. Mbarëvajtja e këtij sezoni është në interes të gjithë ekonomisë, të fluksit

1 mld dollarë borxhe nga biznesi, 35 % nga kompanitë e naftës dhe kumarit
  • 2018-05-15

1 mld dollarë borxhe nga biznesi, 35 % nga kompanitë e naftës dhe kumarit

Borxhi që biznese kanë ndaj tatimeve vlerësohet në rreth 1 miliardë dollarë. Shifra është bërë publike nga vetë administrata tatimore, e cila saktëson se një pjesë e këtyre detyrimeve nuk mund të quhen përfundimtare pasi janë në procese gjyqësore. Deri në prill të vitit 2018, b

Protestë nga bizneset e vogla në Vlorë, bllokohet rruga
  • 2018-04-20

Protestë nga bizneset e vogla në Vlorë, bllokohet rruga

Shoqata e biznesit të vogël në Vlorë ka protestuar kundër përfshirjes në skemën e TVSH-së. Protesta e biznesit të vogël është zhvilluar paraditen e të premtes në ambientet para prefekturës dhe drejtorisë së tatimeve Vlorë, ndërsa protestuesve u është bashkuar edhe dega e PD-s