Rezultate te kerkimit per termin: +Televizioni

Total: 8319
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:48.273Z

Televizioni dhe fëmijët

Nga Elidon Dodaj Fundjavën që shkoj e kalova para televizorit me nipat e mbesat, kjo nuk ndodh shpesh pasi duke qenë se jetojnë shumë larg qëndrimi me ta vlen më shumë se largimi në ndonjë nga plazhet e bregdetit tonë. Si çdo verë dukshëm vihet re se shqiptarët në emigrim kthehen tek

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:24.229Z

Falimenton Televizioni “A1”

Çështjet e borxheve dhe keqpërdorimeve që u nxorën nga ana e kontrolleve financiare të institucioneve shtetërore çuan deri në mbylljen e medias qe ishte e pranishme ne tregun maqedonas prej 18 vitesh. Administratori i falimentimit njoftoi se televizioni ka borxhe prej rreth 9,4 milionë e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:15.350Z

Televizioni A1 ndërpret emetimin e programit

Nga Express më 31 korrik 2011 në ora 18:00 Televizioni A1 prej mbrëmë ka ndërprerë emetimin e programeve të saj me vendim të Agjencisë për Komunikime Elektronike. Për këtë televizion me koncesion në nivel republikan, javën e kaluar ishte hapur procedura e falimentimit. Televizioni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.591Z

Planet, televizioni më i ri në treg

Televizioni Planet është televizioni më ri në tregun mediatik. Me një teknologji të lartë Planet është alternativa më e re televizive. Sipas drejtoreshës se këtij telvizioni Estela Dashi ky është një telvizion që do të ofrojë gjithçka nga, filmat dokumetarët lajmet si dhe program

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:15.854Z

Maqedoni mbyllet televizioni A1

Pas 18 viteve punë, televizioni i parë privat në Maqedoni, A1, ka ndërprerë transmetimin e programit. Vendimi është marrë nga Agjencia për Komunikime Elektronike, për shkak se për këtë television me koncesion kombëta

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:45.018Z

Japoni, përdori fjalë anglisht, në gjyq televizioni

Një grup teleshikuesish të pakënaqur ngritën një padi ndaj Televizionit Shtetëror Japonez, për shkaktimin e një dëmi psikologjik, me përdorimin e tepruara të fjalëve të huazuara nga anglishtja.  Sipas paditësve, përveçse në këtë mënyrë i shkaktohet një dëm ma

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:57.512Z

BMM:Ora News, televizioni më i balancuar

"Ora News" rezulton televizioni më i balancuar në raportin e Bordit të Monitorimit të Medias për periudhën 28 maj- 18 qershor. Në raportin e Bordit të Monitorimit të Medias rezulton se "Ora News"i ka dhënë kohë të barabartë Partisë Demokratike dhe Partisë Socialis

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama