Rezultate te kerkimit per termin: +Transporti

Total: 6897
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:20.056Z

Transporti dhe evolucioni problemor

Nga Erion Kristo Libri Transporti dhe Evolucioni Problemor i botuar këto ditë me autor Sadedin Çelikun është i dymbëdhjeti në radhë dhe i treti libër që bën fjalë për transportin dhe problemet që ka kjo industri sot. Transporti në vendin tonë, por dhe kudo, zë një peshë të rënd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.077Z

Transporti urban ndërqytetas proteston kundër informalitetit

Drejtuesit e transportit urban ndërqytetës protestuan me qëllim luftën ndaj informalitetit dhe korrupsionit. Ata janë mbledhur pranë zonës së Laprakës, për të kërkuar vendosjen e një konkurence të ndershme në sektorin e transportit. Kryetari i shoqatës së transportit ndërqytetas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:12.939Z

Transporti urban, grevë treorëshe

Shoqata e Punonjësve të Transportit Urban në Tiranë zhvilloi sot një grevë treorëshe në shenjë proteste për mosmarrjes së pagave prej tre muajsh. Greva ka nisur në orën 05:30 dhe ka vazhduar deri në orën 08:30, duke krijuar jo pak probleme për qytetarët që shkojnë në punë dhe nx

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:51.956Z

Paralizohet transporti hekurudhor

brbrParalizohet teresisht puna ne hekurudhen shqiptare Sindikata ka nisur mengjesin e kesaj te merkure nje greve te pergjithshme njeditore duke bllokuar levizjen e te gjithe trenave Punonjesit u mblodhen ne stacionin hekurudhor te Durresit dhe kerkuan heqjen e akcizes se naftes pagesen e sigurimeve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.691Z

Transporti urban,qytetarët shprehen të pakënaqur

Numri i qytetareve të Tiranës që përdorin mjetet e transportit publik është mjaft i madh, madje ajo shkon duke u rritur. Një numër i madh i qytetarëve të Tiranës që përdorin mjetet e transporti urban vlerësojnë se ky shërbim duhet përmirësuar. Disa linja të transportit urban, l

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:13.490Z

Bllokohet transporti, urbanët në protestë

Brenda një muaji zhvillohet protesta e dytë, sindikata kërkon rritjen e çmimit të biletës dhe rimbursim Rritja - Shoqata e Transportit ka kërkuar rritjen e çmimit të biletës njëpërdorimshe nga 30 në 70 lekë të reja Zgjidhja - Po diskutohen disa lloj zgjidhjesh: Ulja e akcizës së n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:41.647Z

Transporti liqenor, bashkëpunim ndërkufitar Shqipëri-Mal i Zi

Shqipëria dhe Mali i Zi do të kenë një tjetër lidhje transporti mes tyre. Bëhet fjalë për transportin liqenor në Liqenin e Shkodrës, përmes molit të Zogajt e Shirokës në Shkodër dhe Viropazarit në anën e Malit të Zi. Ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati, gjatë fjalës së tij në

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama