Rezultate te kerkimit per termin: +Trustin +Pensional

Meta: total 25 / total_found 25 / time 0.000 / keyword[0] trustin / docs[0] 60 / hits[0] 71 / keyword[1] pensional / docs[1] 233 / hits[1] 357 /
Trusti Pensional do ta përmbyll vitin me fitim prej 60 mil. euro
  • 2016-09-09

Trusti Pensional do ta përmbyll vitin me fitim prej 60 mil. euro

Trusti Pensional do ta përmbyll vitin me fitim prej 60 milionë euro për fondin, u bë me dije, të premten gjatë një takimi mes presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi dhe kryetarit të Bordit të Trustit Pensional, Ymer Havolli. Presidenti Thaçi e ka përgëzuar kryetarin Hav

Trusti Pensional vjet përfitoi 30 e sivjet 18 milionë euro
  • 2016-05-07

Trusti Pensional vjet përfitoi 30 e sivjet 18 milionë euro

Ministri i Financave, Avdullah Hoti, ka vlerësuar se viti 2015 ka qenë shumë i suksesshëm për Trustin Pensional, dhe rrjedhimisht për kontribuuesit në këtë fond. Këtë vlerësim ai e bëri gjatë një vizite në këtë institucion, ku u njoftua se nga investimet që ka bërë në instrume

Më shumë se 100 mijë punëtorë pa kontrata
  • 2016-05-02

Më shumë se 100 mijë punëtorë pa kontrata

Në Kosovë llogaritet se rreth 100 mijë qytetarë punojnë në sektorin privat, pa kontrata pune. Këtë shqetësim e kanë paraqitur përfaqësues të Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës(BSPK), sipas të cilëve, kjo është shkelje e të drejtave të punëtorëve. Jusuf Azemi, k

Komisioni Parlalmentar miraton uljen e taksave për Trustin Pensional
  • 2016-01-26

Komisioni Parlalmentar miraton uljen e taksave për Trustin Pensional

Komisioni Parlamentar për Buxhet dhe Financa, ka miratuar sot kërkesën e Trustit Pensional të Kosovë për taksat vjetore, atë investive dhe operacionale për këtë vit. Bordi i Trustit Pensional të Kosovës, ka kërkuar që të ulet

Minatorët e Trepçës në grevë
  • 2015-11-11

Minatorët e Trepçës në grevë

Minatorët e Trepçës kanë hyrë sot në grevë, pasi që janë të pakënaqur me trajtimin e tyre nga menaxhmenti i kësaj ndërmarrje. Veriu.info mëson se kërkesa e grevës së sotme ka të bëjë me mos pagesën e kontributeve të punëtorëve në Trustin Pensional të Kosovës. "Ndërrimi i

Në Kosovë 2700 punëtorë pa kontrata pune
  • 2015-11-06

Në Kosovë 2700 punëtorë pa kontrata pune

Një numër i madh i punëtorëve në Kosovë të cilët punojnë në sektorin privat nuk kanë të nënshkruara kontrata pune në mes punëdhënësit dhe punëkërkuesit. Kjo dukuri sipas përfaqësuesve të pun

Me MSA-në Kosova rrezikon të bëhet Greqi e dytë
  • 2015-08-30

Me MSA-në Kosova rrezikon të bëhet Greqi e dytë

Me nënshkrimin e Marrëveshjes për Stabilizim Asociim (MSA) Kosova rrezikon të bëhet një Greqi e dytë, duke qenë se vendi pranon heqjen e doganës, që nënkupton se nga buxheti i përgjithshëm prej 1,7 miliard eurosh do të humben 1,1 miliard euro në vit dhe do të mbesin vetëm 600 milio