Rezultate te kerkimit per termin: +Turizmit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:22.329Z

Shifrat e turizmit

Numri i vizitorëve që kanë hyrë në Shqipëri gjatë periudhës janar-qershor të ketij viti është mbi 1 milionë, rreth 550.000 mijë prej tyre janë shtetas të huaj, ndërsa 452.000 të tjerët janë shqiptarë me rezidencë jashtë shtetit”, bën të ditur Ministria e Turizmit.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:23.506Z

Ministria e Turizmit promovon ne Shkoder Diten Boterore te Turizmit

Ministria e Turizmit promovoi ne qytetin e Shkodres Diten Boterore te Turizmit me moton Turizmi bashkon kulturat. Ministri Aldo Bumci tha se  Shqiperia po shnderrohet do dite e me shume ne nje destinacion te pelqyer turistik dhe se gjate ketij viti Shqiperia eshte vizituar nga rreth 3 milione tur

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:36.658Z

Industria e turizmit "rrëmujë"

Megjithëse numërohen më shumë se 138 000 punonjës, industria e turizmit në Shqipëri gjendet ende në udhëkryq, duke frikësuar turistët potencialë të cilët nuk janë familjarë me vendin. Ky është edhe shqetësimi më i madh për agjencitë shqiptare të turizmit. Turizmi ka njohur

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.965Z

Zhvillimi i turizmit

Zhvillimi i turizmit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:42.553Z

Promovimi i turizmit

Universiteti "Aleksandër Moisiu" i Durrësit, partner i projektit Tempus për rrjetin e Trashëgimisë Kulturore dhe Menaxhimit të Turizmit në vendet e Ballkanit, organizoi në fundjavë aktivitetin turistik me temë “Itineraret, profesionet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:50.466Z

Trashëgimia Kulturore i paraprin turizmit

SHKRUAN: Aida Tuci 28-01-2011 11:43Ministri i Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Ferdinand Xhaferaj, prezantoi në një konferencë për shtyp përparësitë dhe sfidat në fushën e Trashëgimisë Kulturore, Turizmit Artit dhe Kulturës Reforma e institucioneve të trashëgimisë kul

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:58.500Z

Kosova shënon Ditën botërore të turizmit

Kosova është bërë pjesë e botës sa i përket Ditës botërore të turizmit, kur për herë të parë në vitin 2011, në Prishtinë është shënuar kjo ditë. Edhe këtë vit për të katërtën herë radhazi, Shoqata e Turizmit Alternativ e Kosovës (SHTAK) do të shënojë Ditën botërore

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama