Rezultate te kerkimit per termin: +Urdhri +Infermierit

Meta: total 146 / total_found 146 / time 0.000 / keyword[0] urdhri / docs[0] 5928 / hits[0] 8586 / keyword[1] infermierit / docs[1] 416 / hits[1] 830 /
No Pic available
  • 2014-09-23

Urdhri i Farmacistëve e Infermierëve"Ligji cënon autonominë financiare"

Të tjera rreth shkrimit VIDEO TIRANE - Ndryshimet dhe shtesat e kerkuara në projektligjet “ Për urdhërin e farmacistëve” dhe “Për urdhërin e infermierve” në Republikën e Shqipërisë parash

No Pic available
  • 2014-09-17

Urdhri i infermierit, Zeçishti: Kundërlimit të moshës për presidentin 

Të tjera rreth shkrimit VIDEO TIRANE - Mosha dhe gjobat janë dy nga pikat të cilat nxitën debat gjatë diskutimit në parim të projektligjit për propozimin e ndryshimeve në ligj për Urdhrin e Infermierit dhe të fa

No Pic available
  • 2014-06-18

Infermierët në pikë të hallit, Urdhëri çon bordin me pushime në Korfuz

Tiranë - Ndërkohë që 14 mijë infermierë, anëtarë të Urdhrit të Infermierit presin të kualifikohen, trajnohen, vlerësohen, pse jo dhe sponsorizohen nga organizata ku aderojnë, ndodh që kjo e fundit gjen rastin t’i shprehë mirënjohjen vetëm 34 anëtarëve të Këshillit Kombëta

No Pic available
  • 2014-06-05

Pr/ligji, rriten masat e gjobëspër mjekët e pakujdesshëm

TIRANE- Ministria e Shëndetësisë ka forcuar masat dhe gjobat për të gjithë mjekët të cilët tregohen të pakujdesshëm gjatë ushtrimit të detyrës. Duke ndryshuar ligjin e “Për urdhrin e Mjekut” është p

Testim më i fortë për licencën e infermierit
  • 2014-04-21

Testim më i fortë për licencën e infermierit

Marrja e licencës për 1600 specialistët e diplomuar në fusha të ndryshme mjekësore për këtë vit do të jetë më e vështirë. Për të ushtruar profesionin e infermierit, mamisë, teknikë laboratori, teknikë imazhierie, logopedistë dhe fizoterapistë këtyre studentëve do tju duhet të

Testim me i forte per licencen e infermierit
  • 2014-04-20

Testim me i forte per licencen e infermierit

Marrja e licences per 1600 specialistet e diplomuar ne fusha te ndryshme mjekesore per kete vit do te jete me e veshtire Per te ushtruar profesionin e infermierit mamise teknike laboratori teknike imazhierie logopediste dhe fizoterapiste ketyre studenteve do tju duhet te shfaqin aftesite maksimale n