Rezultate te kerkimit per termin: +Vangjel +Kosta

Total: 557
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:12.633Z

Vangjel Kosta: Kuvendi me denoi politikisht

Vangjel Kosta thyen heshtjen dhe flet per Top Channel tre dite pas rrezimit te tij ne Kuvend me nje votim ne bllok nga mazhoranca. I propozuar nga Presidenti i Republikes per anetar te Gjykates Kushtetuese dhe i refuzuar nga shumica, Kosta komenton vendimin dhe akuzon per vendim politik n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.562Z

PD sqaron opinionin publik: Pse s’votuam në Parlament kandidatin Vangjel Kosta Eduart Halimi

Partia Demokratike sqaroi sot opinionin publik për votimin në Parlament të kandidatit Vangjel Kosta. “Kryetari i Grupit parlamentar të PD-së në takime zyrtare me këshilltarin e Presidentit të Republikës (Spiro Peçi) ka siguruar Presidentin se mazhoranca nuk do të sugjerojë asnjë kandi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.449Z

Kushtetuesja, Topi emëron ish-avokatin e PS-së Vangjel Kosta

Presidenti dekreton tre anëtarët e Gjykatës Kushtetuese Presidenti i Republiks, Bamir Topi, prmes tri emrimeve t reja n Gjykatn Kushtetuese, emron ish-avokatin e PS-s Vangjel Kosta dhe rikthen pr votim gjyqtaren Altina Xhoxhaj, t ciln PD-ja e rrzoi dy vjet m par n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.566Z

Vangjel Kosta gënjeu anëtarët e komisionit të ligjeve- ka marrë pjesë në disa dënime politike të nomeklaturës

PD sqaron rrëzimin e kandidaturës së Vangjel Kosta për anëtarë të Gjykatës Kushtetuese. Eduart Halimi: Kosta kishte disa dënime politike gjatë regjimit komunist, madje edhe në grahmën e fundit të nomeklaturës Partia Demokratike sqaron edhe njëherë opinionin publik mbi arsyet që e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:03.084Z

Grupi i PS: Vangjel Kosta dhe Albana Shtylla, kandidatë për anëtarë të KLD-së

TIRANE – Partia Socialiste miratoi kandidaturat e Vangjel Kostës dhe Albana Shtyllës për anëtarë të KLD-së, pas shkarkimit nga Kuvendi të dy anëtarëve Elvis Çefa dhe Lulzim Lelçaj. Në mbledhjen e sotme të grupit parlamentar të PS-së, deputetët socialistë ranë dakord për të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.429Z

Presidenti Topi dekreton emërimin e z. Vangjel Kosta anëtar i Gjykatës Kushtetuese.

D E K R E T PËR EMËRIMIN E ANËTARIT TË GJYKATËS KUSHTETUESE Në mbështetje të neneve 93 dhe 125, pika 1 të Kushtetutës, D E K R E T O J Neni 1 Zoti Vangjel Kosta emërohet anëtar i Gjykatës Kushtetuese. Neni 2 Ky dekret hyn në fuqi menjëherë. Nr. i dekretit 6560 Tiran

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:12.472Z

PD: Kosta, vendime në gjyqe politike gjatë viteve ‘83-’90

Kandidatura e Vangjel Kostën u rrëzua nga maxhoranca e djathtë në Kuvend, për arsye se ai në kohën e diktaturës komuniste ka qenë gjyqtar në Durrës e ka dhënë vendime në gjyqe politike. Ky ishte konkluzioni i mbledhjes së grupit parlamentar të Partisë Demoktratike dje, para fillimit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama