Rezultate te kerkimit per termin: +Veprimit

Total: 9416
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:50.499Z

KE: Rishikoni Planin e Veprimit

Konsensus PD-PS dhe raporte çdo 3 muaj për progresin Komisioni Europian propozon rishikimin e Planit të Veprimit për plotësimin e 12 rekomandimeve për marrjen e statusit të vendit kandidat. Drejtori i Përgjithshëm për Zgjerimin në KE, Stefano Sanino, i ka dërguar së fundmi një letër m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:43.128Z

Rishikohet Plani i veprimit për MIK

Grupi Punues për Vlerësimin e implementimit dhe rishikimin e planit të veprimit të strategjisë së Menaxhimit të Integruar të Kufirit(MIK) për vitin 2013-2018, të udhëhequr nga Koordinatori Nacional për MIK, njëherësh zëvendësministër i Punëve të Brendshme, Valdet Hoxha, kanë mba

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:14.164Z

Fule Mirepresim planin e Veprimit

Ne Twitter Komisioneri per Zgjerimin ne Bashkimin Europian Stefan Fule ka pershendetur permes rrjetit social Twitter lajmin se Shqiperia ka dorezuar Planin e Veprimit per integrimin e Shqiperise ne BE. Plani i Veprimit iu dorezua drejtorit per Zgjerimin ne Komisionin Europian Stefano Sanino nga Kry

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:13.950Z

Fyle pershendet Planin e Veprimit

Komisioneri Europian për Zgjerimin në Bashkimin Europian, Stefan Fyle ka përshëndetur Planin e Veprimit të Shqipërisë për Integrimin. Në një mesazh në "Twitter" shkruan “Përgëzoj Shqipërinë për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.762Z

Plani i veprimit BE Jini rigoroze rezultate konkrete

TIRANE- Plani i ri i veprimit per plotesimin e 12 rekomandimeve te Komisionit Europian per Shqiperine solli sot ne Tirane nje delegacion te zgjeruar te Bashkimit Europian.Zv shefi i njesise per Shqiperine ne Drejtorine e Zgjerimit te Bashkimit Europian vuri theksin ne rezultate konkreteangazhim poli

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:13.897Z

Sannino,Berisha:Plani i veprimit,gjithëpërfshirës

TIRANE- “Suksesi i planit te veprimit per rekomandimet e KE ne kuader te integrimit te vendit ne BE do te jete sukses i te gjitha paleve”. Keshtu eshte shprehur drejtori për Zgjerimin në Komisionin Evropian, Stefano Sannino, gjate  mbledhjes se Komitetit Nderministror per Integrimin,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:56.770Z

Plani i Veprimit, Bregu: Të rishikohen mangësitë

TIRANË- Ministrja e Integrimit Majlinda Bregu në takimin me shoqërinë civile për rishikimin e planit të veprimit për përmbushjen e kritereve për anëtarësim në Bashkimin Europian, ku ishte i ftuar dhe kreu i prezencës së BE-ë në Tiranë, Etore Sequi, vlerësoi se mungesa e kriterit po

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama