Rezultate te kerkimit per termin: +Veriun

Total: 7916
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:38.306Z

Ministri për veriun?!

Një ministri për veriun - është kjo ide e lansuar nga këshilltari i kryeministrit, Dukagjin Gorani, për integrimin më të lehtë të veriut.Interpretimi nga aspekti qeveritar i kërkesës së Komisionit Evropian për agjendën gjithëpërfshirëse për veriun, sipas Goranit, do të nënkupton

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.665Z

Strategjia për veriun, vetëm në letër

Nga Express më 11 shkurt 2011 në ora 15:22 Strategjia për veriun e Kosovës ka dështuar së realizuari për shkak se nuk ka pasur interesim në realizimin e saj nga vendorët dhe bashkësia ndërkombëtare. Kështu është konkluduar në debatin me temën “Një vit i ekzistimit të strat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:17.265Z

Për Veriun, veç Ahtisaari

Për Veriun e Kosovës nuk ka asnjë plan për ndonjë status të veçantë jashtë Pakos së Ahtisaari. Për ICO’në vlen vetëm ky plan. Opozita kosovare kundërshton mundësinë që në kuadër të dialogut Prishtinë - Beograd të diskutohet Veriu Nga Express më 15 gusht 2011 në ora 08:

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:13.121Z

Kush të merret me veriun?

Është e qartë se duhet të ketë një zgjidhje për veriun e Kosovës. Një numër i palëve është i përfshirë në këtë edhe kur Zyra Civile Ndërkombëtare mbyllet më vonë gjatë këtij viti, thonë në ICO. Edhe pse Zyra Civile Ndërkombëtare e pati në agjendë të punës integrimin e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:38.448Z

Ministria për Veriun - e panevojshme

Shtimi i kapaciteteve për integrimin e veriut të Kosovës është i domosdoshëm, por krijimi i Ministrisë për Veriun - ide të cilën e ka lansuar Dukagjin Gorani, këshilltari i kryeministrit të Kosovës - është i panevojshëm, vlerësojnë përfaqësuesit e pozitës dhe të opozitës në v

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:22.420Z

Opsionet për veriun përjashtojnë ndarjen

Analistët politikë në Prishtinë, parashikojnë një proces të gjatë deri në gjetjen e një zgjidhjeje për veriun e Kosovës. Duke përkrahur qeverinë e Kosovës për të vendosur funksionimin e pikave doganore në veri,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:58.380Z

FOTOT/ Rilindja urbane prek dhe veriun

Këto foto janë publikuar nga kryeministri Rama dhe tregojnë rrugën që lidh Kukësin me Shishtavecin. Segmenti prej 17 kilometrash është rindërtuar duke i dhënë një pamje të re rrugës.

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama