Rezultate te kerkimit per termin: +Vodafon

Total: 207
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:22.420Z

Vodafon Albaniaprezanton raportinvjetor

TIRANE- Fondacioni Vodafon Albania ka prezantuar raportin vjetor prill 2009-mars 2010. Në një ceremoni të organizuar nga ky fondacion me temë ‘Vështrim mbi atë c´ka solli një vit pune’ janë bërë të ditura të gjitha investimet dhe projektet që Vodafone Albania ka kryer

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.732Z

Vodafon ul tarifat për thirrjet ndërkombëtare

 Vodafon Albania ofron thirrje ndërkombëtare me tarifa lokale. Plot një muaj komunikim tani edhe më i lirë me të dashurit tuaj jashtë Shqipërisë. Të gjithë ata klientë me parapagesë Vodafon Card dhe Vodafon Club të cilët mendonin se dhuratat kishin përfunduar edhe për këtë vi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.731Z

Vodafon u “hap dyert” të sapo diplomuarve

Të sapo diplomuarit me rezultate të shkëlqyera tashmë kanë një mundësi më shumë. Burime nga Vodafon Albania thanë se kompania ka njoftuar hapjen e një skeme të re të quajtur “Mundësitë e Vodafon Global për të Diplomuarit – Discover Vodafon (“Zbuloni Vodafon”

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:46.338Z

Kryeministri Fatos Nano takoi sot pasdite z.Vitorio Colao, shef ekzekutiv i Vodafon - Omnitel dhe z.George Koronias, zëvendëskryetar dhe shef ekzekuti i Vodafon - Panafon, Kryetar i Vodafon Albania

Kryeministri Fatos Nano takoi sot pasdite z.Vitorio Colao, shef ekzekutiv i Vodafon - Omnitel dhe z.George Koronias, zëvendëskryetar dhe shef ekzekuti i Vodafon - Panafon, Kryetar i Vodafon Albania. Në fillim të këtij takimi, Kryeministri Nano ka përgëzuar dhe inkurajuar dy drejtuesit e l

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:51.651Z

Vodafon prezanton “U Control 1500”

 Kombinim perfekt i planeve tariforë me kontratë dhe parapagesë. Duke filluar nga data 20 Janar 2010, Vodafon Albania do të prezantojë planin e ri tarifor "Vodafon U Control 1500" që është krijuar posaçërisht për klientët e rinj dhe ekzistues, të cilët duan të kenë kon

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:57.623Z

Hidhet në treg, shërbimi i ri “Vodafon Home”

20/06/2009  Çmime më të lira Kompania Vodafon Albania prezantoi shërbimin më të fundit të komunikimit në shtëpi, “Vodafon Home”. Ai mund të përdoren nga çdo familje në qytet dhe fshat, pa paguar tarifë instalimi. Çmimet që ofron shërbimi “Vodafon Home” janë vet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.273Z

Vodafon më pranë komuniteteve në nevojë

 Fondacioni Vodafon Albania demonstron gjithnjë e më shumë mbështetjen dhe përkushtimin për të ndihmuar popullsinë në nevojë. Gjatë muajit janar 2010, Fondacioni ishte një nga institucionet e para që iu përgjigj me përkushtim dhe shpejtësi emergjencës humanitare krijuar nga pë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama