Rezultate te kerkimit per termin: +Zhani +Ciko

Total: 644
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:38.293Z

Zhani Ciko, i rrethuar nga femrat

Tashme, qe sezoni i shfaqjeve ne Teatrin Kombetar te Operas dhe Baletit, eshte ndalur edhe drejtori i ketij institucioni gjen me shume kohe per t'u takuar me miq. Por kete radhe, miqesia e zotit Zhani Ciko eshte fokusuar tek femrat. Ai eshte fotografuar nga paparazzi yne, vetem pak dite me pare, nde

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:20.165Z

Zhani Ciko nderohetme titullin akademikndërkombëtar

TIRANE- "Academia Imperialis" i ka akorduar Mjeshtrit Zhani Ciko "Yllin e Artë Akademik Ndërkombëtar", me regjistrimin në Librin e Artë të Akademikëve të Mëdhenj.Në pergamenën e cila shoqëron Yllin, është shkruar: "I akordohet Ylli i Artë Mjeshtrit Zhani Ciko,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:43.076Z

Zhani Ciko merr titullin Akademik i madh Imperialis

TIRANE-Akademia Nderkombetare Imperiali ne Itali i dorezon Profesor Zhani Cikos Yllin e Arte akademik. Mjeshtri Zhani Ciko eshte ftuar te marre pjese si anetar i saj ne sesionin e manifestimeve te akademise. Festimet e filluara qe me date 14 tetor i kushtohen 700-vjetorit te Francaville Fontana ku e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:58.724Z

Zhani Ciko dekorohet meKryqin Austriak të Nderit

TIRANË - Presidenti Federal i Republikës së Austrisë dekoron me Kryqin Austriak të Nderit për Shkencën dhe Artin, Dirigjentin dhe Drejtorin e Teatrit Kombëtar të Operës dhe Baletit në Tiranë, Mjeshtrin Zhani Ciko. Kjo dekoratë e lart&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:20.178Z

Zhani Ciko merr "Yllin e artë akademik ndërkombëtar"

Drejtori i Teatrit Kombetar te Operas dhe Baletit, Zhani Ciko, ka marre "Yllin e arte akademik nderkombetar” akorduar nga "Akademia Imperialis". Në pergamenën, e cila shoqëron Yllin, është shkruar: "I akordohet Ylli i Artë Mjeshtrit Zhani Ciko, sepse me profes

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:20.178Z

Zhani Ciko nderohetme "Yllin e artë akademik"

TIRANë- Drejtori i Teatrit Kombetar të Operas dhe Baletit, Zhani Ciko nderohet me çmimin "Ylli i Arte Akademik Ndërkombetar” akorduar nga Akademia Imperialis. Në pergamenën, e cila shoqëron Yllin, është shkruar: "I akordohet Ylli i Artë Mjeshtrit Zhani Ciko, pasi me profesi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:20.174Z

Zhani Ciko, titull nga Akademia Imperialis

Vlerësimi Drejtori i Teatrit Kombëtar të Operës, dirigjenti Zhani Ciko, është nderuar me një titull ndërkombëtar. Akademia Imperialis i ka akorduar “Yllin e Artë Akademik Ndërkombëtar”, me regjistrimin në Librin e Artë të Akademikëve të Mëdhenj. Ky çmim i është dhë

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama