Rezultate te kerkimit per termin: +Zhvillimi

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.965Z

Zhvillimi i turizmit

Zhvillimi i turizmit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:40.486Z

Zhvillimi i qëndrueshëm rural

Bujqësia shqiptare vazhdon të zërë një pozicion të rëndësishëm në zhvillimin kombëtar për sa i përket peshës së saj në Prodhimin Bruto si dhe numrit të popullsisë të lidhur me të, rreth 51%. Ne jemi një vend i varfër me tokë bujqësore, e cila përfaqëson rreth 24% të totali

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:39.344Z

Zhvillimi i privatizimit

Politikanë vendës e ndërkombëtarë thonë që ndërmarrjet publike duhet të shiten meqë po vjedhjen. Ky është dorëzim i shtetit para hajnave. Meqë nuk qenka e mundur të ndalen hajnat, u dashka ta shesim atë që hajnat patjetër do ta vidhnin! Por, a nuk e konfirmon mu kjo qasje priva

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.373Z

Spanja si model zhvillimi ekonomik per Shqiperine

Zhvillimi ekonomik i Spanjes pas fundit te diktatures nw 1975, e ka bazen ne zbatimin e reformave me konsensus politik. Me kushte te ngjashme tw zhvillimit te demokracise dhe ekonomise me Shqiperine, Spanja mund te jete nje model ekonomik i mire zhvillimi. Per trajtuar kete ceshtje, Dhoma e Tregtis

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:40.223Z

Nis të hënën konferenca “Zhvillimi ekonomik

dhe sfidat e integrimit evropian” Qendra italo-shqiptare e Studimeve Social-Ekonomike dhe Fakulteti i Ekonomisë i Universitetit të Tiranës, do të organizojnë të hënën në Tiranë konferencën ndërkombëtare me temë "Zhvillimi ekonomik dhe integrimi evropian-realitete dhe sfida". Në k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:21.917Z

Një tjetër model zhvillimi: Shteti zhvillimor

BLENDI KAJSIU Për të propozuar një model tjetër nga ai që është zbatuar në Shqipëri këto njëzet vitet e fundit, së pari është e rëndësishme të kuptojmë tiparet kryesore të modelit aktual të zhvillimit. Aktualisht, në Shqipëri ka kohë që është implementuar një model neolibe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:20.500Z

BB:Shqipëria,histori e suksesshme zhvillimi

Banka Botërore ka diskutuar Strategjinë për partneritet me Shqipërinë për periudhën 2011-2014. "Shqipëria është një histori e suksesshme zhvillimi me shumë arritje në zhvillimin ekonomik e social gjatë dekadës së fundit", tha Xhejn Armitejxh nga Banka Botërore. Armit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama