Analiza

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 17 shkurt 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
Kryengritja kundër Veting-ut
  • 2017-02-17

Kryengritja kundër Veting-ut

Nga Mero Baze   Dy drejtorët më të rëndësishëm të qeverisë, që do të ishin pjesë e strukturave të Vetting-ut, sipas ligjit miratuar në Kuvend, dhanë dorëheqje nga posti i tyre, pas kundërshtimeve të opozitës, për të pranuar procesin e Vettingu-ut, për shkak të pranisë

Mos e uroni policinë, por së paku mos nxini në fytyrë!
  • 2017-02-17

Mos e uroni policinë, por së paku mos nxini në fytyrë!

Nga Mero Baze   Nuk hyj tek ata që duhet ti kërkoj PD-së dhe Berishës të urojë policinë për kapjen e hajdutëve të bankave. Njeriu nuk mund të urojë me zor, për tu dukur sikur është gëzuar. Sidomos kjo nuk vlen për PD-në dhe veçanërisht Berishën, që pas tre grabitjeve,

Kalendari