Analiza

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 29 maj 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2017-05-29

Shënomëni edhe mua

Nga Petrit Kuçana Kaq dëshirore tingëllon kjo fjali e thjeshtë, sa duket si përbashkueshmëri e aspiratave të emigrantëve, së paku për ti dhënë fund statusit të tyre si spektatorë të pandreqshëm. Mbetet zhgënjim i radhës, (të paktën deri në këto momente) boshësia e marrëveshje

No Pic available
  • 2017-05-29

Bye-bye Jozefinë! Dhe ja se si bëhesh deputet në Britaninë e Madhe

Nga Mustafa Nano Këto ditë, teksa shtypi është marrë me listat e kandidatëve për deputetë, unë u vura të rrëmoja në bibliotekën time për të gjetur një libër të britanikut Gyles Brandreth, gazetar e shkrimtar. Dhe ish-deputet. Libri i tij, në fakt, është një ditar, ku përshkruh

Kalendari