Analiza

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 24 nëntor 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2017-11-24

Një rrëfenjë me Jugosllavin në Aeroportin e Podgoricës

Petrit Kuçana Mirëdita. Unë jam Jugosllavi. Mirëserdhët në Mal të Zi dhe faleminderit që zgjodhët kompaninë tonë. Këto ishin këto fjalët e tij të shqiptuara me një anglishte të mirë, ndërsa mbante në duar emrin tim të printuar në një letër A4 në aeroportin e Podgoricës. Ish

No Pic available
  • 2017-11-24

1 miliardëshi i Lulit dhe rrethit të tij!

Nga Erjon Braçe Nuk kam patur kurre dyshime qe, nje pjese e madhe te parave te korrupsionit gjate ushtrimit te pushtetit shume gjate-nga 2005 ne 2013, u depozituan ne Parajsa Fiskale! Ne Qipro-ku u thyen ne mes nga kriza, Caiman, Panama, por edhe Belize! Ne merat e tyre, familjareve, por edhe te

No Pic available
  • 2017-11-24

ANALIZA/ Çfarë po ndodh tani në Gjermani?

Çfarë po ndodh tani në Gjermani? Një krizë shtetërore, siç supozojnë jashtë Gjermanisë? Jo. Qeveria e përkohshme është në gjendje të veprojë. Jens Thurau -DW Wolfgang Schäuble është një nga veteranët, nëse jo, veterani i politikës gjermane. Presidenti i Bundestagut nga radhët

Kalendari