Analiza

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 17 dhjetor 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2017-12-17

Rreziqet në rritje në Ballkan kërkojnë veprime nga brenda dhe jashtë

Nga Daniel Serwer Ballkanasit janë habitur që Këshilli për Marrëdhëniet me Jashtë, CFR, një organizatë e njohur në SHBA, që ndodhet shumë pranë Shtëpisë së Bardhë, e ka renditur Ballkanin mes prioriteteve të saj për parandalimin e konfliktit për vitin 2018. CFR paralajmëroi spec

No Pic available
  • 2017-12-17

Fundi i erës Merkel

Kohës së Angela Merkelit në Gjermani po i vjen fundi. Kështu shkruhet në një editorial të revistës së njohur Spiegel me autor Dirk Kurbjuweit. Autori përdor edhe një term të posaçëm: Merkelizmi, i cili përkufizon një periudhë dhe model qeverisjeje në Gjermani dominuar nga konsensu

Kalendari