Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 23 shkurt 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2017-02-23

Grabitet një exchange në Tiranë. Alarmi ra tre herë gjatë natës

Policia zbardh grabitjen e 1,2 milion lekëve, 3 mijë dollarëve amerikanë dhe 1 mijë kanadezë në një pikë të këmbimit valutor në rrugën Lord Bajron në Laprakë. Ngjarja raportohet të ketë ndodhur gjatë natës së mbrëmshme dhe për këtë policia ka referuar materialet në Prokurori

Itinerari i një dite, ja çfarë mund të bëjë një turist në Tiranë
  • 2017-02-23

Itinerari i një dite, ja çfarë mund të bëjë një turist në Tiranë

“One day itinerary” këtë herë ka përzgjedhur Tiranën si destinacionin e radhës për të përshkruar një ditë turistike. Kjo është një faqe që njihet për përshkrimet e saj turistike për qytetet të tjera, si Parisi, Sidnei, Spliti, Austin (Teksas) etj. Jo shumë njerëz mun

Ekonomi: Trashëgimia kulturore dhe zhvillimi i qëndrueshëm, të lidhura në dimensione rajonale
  • 2017-02-23

Ekonomi: Trashëgimia kulturore dhe zhvillimi i qëndrueshëm, të lidhura në dimensione rajonale

Nxitja e kulturës për zhvillim të qëndrueshëm,  është tema që mblodhi sot në Tiranë Këshillin e Ministrave të Kulturës të Evropës Juglindore. Duke mbajtur një fjalë në këtë takim, Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Milva Ekonomi u shpreh se zh

Kalendari