Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 20 mars 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
Alitalia në grevë, mijëra turistë e udhëtarë bllokohen nëpër aeroporte
  • 2017-03-20

Alitalia në grevë, mijëra turistë e udhëtarë bllokohen nëpër aeroporte

Turistë dhe udhëtarë që u duhet të kalojnë për në apo përmes Italisë me fluturimet e tyre, janë përballur me vonesa apo anulime të fluturimeve falë një greve që po mbahet nga kontrollorët e trafikut ajror, si dhe punonjësit e tjerë të transportit ajror. Kompania kryesore italiane

Shërbim call center për biznesin e vogël
  • 2017-03-20

Shërbim call center për biznesin e vogël

Gjatë muajit shkurt, 25 mijë tatimpagues të biznesit të vogël u njoftuan për zgjidhjen e një problemi nga shërbimi i Qendrës së Thirrjeve. Ky shërbim, që prej datës 1 shkurt është ngritur në kuadër të lehtësimit të procedurave tatimore. Ministri i Financave, Arben Ahmetaj bëri t

Kalendari