Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 25 maj 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2017-05-25

TAP i prezanton studentëve të Universitetit Politeknik projektin dhe programin e praktikave profesionale

Gazsjellësi Trans Adriatik, TAP, organizoi sot një leksion të hapur për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës. Studentët u njohën me ecurinë, sfidat dhe mundësitë që paraqet projekti TAP për Shqipërinë por edhe për ata vetë. Leksioni i hapur u organizua në bashkëpunimin

No Pic available
  • 2017-05-25

Rritja abuzive e tarifave celulare, hapet hetimi për 3 operatorë të telefonisë celulare

Autoriteti i Konkurrencës ka zbuluar një skandal mes tre operatorëve të tregut të telefonisë celulare. Dyshimet janë se të 3 kompanitë të cilat kanë pjesën më të madhe të klientëve, 95% të tregut, kanë bërë marrëveshje kartel, për të krijuar një situatë oligopoliste në dëm

Kalendari