Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 19 qershor 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
Shqiptarët, populli që shpenzon më shumë për ushqime në Europë
  • 2017-06-19

Shqiptarët, populli që shpenzon më shumë për ushqime në Europë

Shqipëria mund të ketë çmime më të lira se në shumë vende të Europës, por të ardhurat e ulëta, që marrin në raport me vendet e tjera, bëjnë që ata të shpenzojnë një pjesë të konsiderueshme të buxhetit për të siguruar nevojat minimale jetësore të të ushqyerit. Sipas të dh

Panairi i dhisë së Hasit, Kodheli: Mbështesim nismën që rrit aktivitetin ekonomik
  • 2017-06-19

Panairi i dhisë së Hasit, Kodheli: Mbështesim nismën që rrit aktivitetin ekonomik

Kryesuesja e listës së kandidatëve për deputetë të Partisë Socialiste për qarkun e Kukësit znj. Mimi Kodheli mori pjesë në Panairin e dhisë së Hasit, që u zhvillua në bjeshkët e kësaj krahine. Panairi u organizua nga Agjencia e Zhvillimit të Zonave Malore dhe bashkia e Hasit në ku

Kalendari