Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 13 gusht 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
Sa shpenzojnë shqiptarët për dasmën dhe lufta e agjencive të eventeve
  • 2017-08-13

Sa shpenzojnë shqiptarët për dasmën dhe lufta e agjencive të eventeve

Një dekadë më parë, organizimi i eventit më të rëndësishëm bëhej nga familja, por kohët e fundit çiftet e reja po mbështeten tek agjencitë që merren me organizimin e eventeve. Cilat janë agjencitë më të mëdha në vend dhe si e ndajnë ato tortën e nuseve Nga Ledina Loga* Erisa G

Situata ekonomike, KE: Shqiptarët,  optimistë
  • 2017-08-13

Situata ekonomike, KE: Shqiptarët, optimistë

Sipas Komisionit Europian, pjesa më e madhe e shqiptarëve mendojnë se situata ekonomike e vendit është e mirë. Përfundimi ka dalë nga një vrojtim, i kryer nga eurobarometër, për llogari të Komisionit Europian. Sipas vrojtimit, 55 për qind e shqiptarëve mendojnë se gjendja ekonomike e

Deklarimi i të ardhurave nga individët, si të merrni shumat e paguara tepër
  • 2017-08-13

Deklarimi i të ardhurave nga individët, si të merrni shumat e paguara tepër

Drejtoria e Tatimeve ka njoftuar individët të cilët kanë dorëzuar deklaratën individuale vjetore të të ardhurave të vitit kalendarik 2016, ku nga plotësimi i saj ka rezultuar që individi tatimpagues ka një tepricë kreditore si rezultat i llogaritjes së shpenzimeve të zbritshme, si dhe

Kalendari