Ekonomia

Gjithsej 2 lajme të mbledhura për datën 13 shtator 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2017-09-13

74 bizneset VIP kanë 220 milionë euro borxhe tek tatimet

Bizneset e mëdha, të ashtuquajturit VIP-a, po rezultojnë shumë problematikë në Shqipëri, si në marrëdhëniet me bankat, ashtu dhe me institucionet tatimore e doganore. Dy vjet më parë Banka e Shqipërisë bëri publik lajmin se 35 kreditorë të mëdhenj kishin mbi 60% të totalit të kre

Bilanci pozitiv i turizmit, 156 milionë euro
  • 2017-09-13

Bilanci pozitiv i turizmit, 156 milionë euro

Kthimi i turizmit në një mundësi për zhvillimin ekonomik të vendit tashmë është fakt dhe shtimi i numrit të turistëve është shoqëruar me rritjen e të ardhurave. Banka e Shqipërisë konfirmon se për 6-mujorin e parë të vitit bilanci pozitiv është 156 milionë euro. Këtu duhet pas

Kalendari