Ekonomia

Gjithsej 3 lajme të mbledhura për datën 25 shtator 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
Eksportet, të ulëta. Ekspertët: Biznesi të investojë për prodhimin
  • 2017-09-25

Eksportet, të ulëta. Ekspertët: Biznesi të investojë për prodhimin

Edhe pse eksportet janë rritur gjatë viteve të fundit, sërish Shqipëria mbetet një nga ekonomitë që shet më pak në tregjet e huaja. Për ekspertët kjo është e lidhur me fuqinë e ulët prodhuese të ekonomisë. 1/3 e eksporteve shqiptare janë burime natyrore, mineralet, nafta, kromi q

Kriza energjetike, Gjiknuri: Situata drejt stabilizimit
  • 2017-09-25

Kriza energjetike, Gjiknuri: Situata drejt stabilizimit

Kriza energjitike e shkaktuar nga thatësira po shkon drejt stabilizimit, sipas ministrit të Infrastruturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri. Kjo nisur dhe nga parashikimet për kushtet atmosferike. Klima po përmirësohet dhe besoj se pjesa më e madhe e rrezikut është tejkaluar. Në kushtet q

Hua për OSHEE dhe KESH, qeveria jep 3 mld lekë
  • 2017-09-25

Hua për OSHEE dhe KESH, qeveria jep 3 mld lekë

Opozita e fokusoi debatin për aktin normativ që ndryshon buxhetin e shtetit në një fenomen, sipas saj shqetësues, që ka ndodhur së fundmi në ekonomi: krijimi i borxheve të prapambetura nga sektori publik. Për OSHEE situata është problematike. Të paktën sipas drejtorit teknik që ka qen

Kalendari