Ekonomia

Gjithsej 4 lajme të mbledhura për datën 20 nëntor 2017. Jeni duke lundruar në faqen 1
No Pic available
  • 2017-11-20

Shqipëri-Mali i Zi, me stacion të përbashkët hekurudhor

Tuzi kthehet në një stacion të përbashkët hekurudhor mes Shqipërisë dhe Mali i Zi. Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri mori pjesë sot në ceremoninë e inaugurimit të stacionit të përbashkët hekurudhor mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, në Tuz. I shoqëruar dhe ng

Shqiptarët i bëjnë lekët llaç e tulla, Europa teknologji e shpikje
  • 2017-11-20

Shqiptarët i bëjnë lekët llaç e tulla, Europa teknologji e shpikje

Që shqiptarët janë të dhënë pas ndërtimeve, kjo është e dukshme në çdo cep të vendit. Nga zonat urbane tek bregdeti, një sipërfaqe e madhe toke është betonizuar pas viteve 90, nisur dhe nga nevojat e mëdha për strehim pas tranzicionit ekonomik. Pas një faze maturimi, ndërtimi ka

Bie numri i aksidenteve në tetor; 20 persona kanë humbur jetën, kryeson Tirana
  • 2017-11-20

Bie numri i aksidenteve në tetor; 20 persona kanë humbur jetën, kryeson Tirana

Sipas raportit të fundit të INSTAT, në muajin tetor numri i aksidenteve rrugore ka rënë me 4.7 %. Ndërsa edhe numri i të aksidentuarve ka shënuar ulje, krahasuar me vitin e shkuar. Qarku që ka më tepër aksidente vijon të jetë Tirana, ndjekur nga Durrësi dhe Lezha. Raporti thotë se në

Përurohet stacioni i përbashkët hekurudhor Shqipëri-Mali i Zi
  • 2017-11-20

Përurohet stacioni i përbashkët hekurudhor Shqipëri-Mali i Zi

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri mori pjesë në ceremoninë e inaugurimit të stacionit të përbashkët hekurudhor mes Shqipërisë dhe Malit të Zi. I shoqëruar dhe nga deputeti Paulin Sterkaj, Gjiknuri vizitoi pikat e kontrollit kufitar në Tuz ku tashmë janë vendosu

Kalendari